Látott már karanténból éneklő olaszokat?

2020. március 14. 09:38

Salerno városában a karantén idején sem áll meg az élet: ablakokból és teraszokon állva énekelnek az olaszok.

2020. március 14. 09:38

Az olaszországi Salerno városában készült videón egy zenés flashmob látható: a karantén alatt élők közösen énekelnek az ablakokban, teraszokon állva. Az olasz temperamentumot a koronavírus sem írhatja felül.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2020. március 14. 18:40
Off: Tavaly voltunk azon a részen párommal, Nápolyban kezdtünk, majd átmentünk a festői Ischiára, utána megint 1 éjszaka Nápolyban,a Traviata megtekintése a csodálatos nápolyi operaházban. Aztán irány dél : Positano,Amalfi és környéke. Salernoig már pont nem jutottunk el. Aztán Róma 1 nap, majd Perugia és Assisi voltak a befejező állomások. Olaszország egyszerűen mesésen szép, bármerre megy az ember!
cutcopy
2020. március 14. 16:47
Az éneklés gyógyít..
viewty
2020. március 14. 13:53
Kicsit azért gondolkodjunk el ezen... Jófejség, cukiság, olaszos életöröm. Ezt látjuk belőle. De azért egy hete - amikor már bőven abban a fázisban voltak, hogy ne nagyon kóricáljon senki sehova, ha nincs halaszthatatlan dolga - a tengerpartokon napozgattak ezek az önjelölt Carusok és telibekakálták, hogy kerüljék a tömeget. Mostmeg azt hiszik, ha szépen eléneklik az erkélyen a himnuszt vagy valamelyik aktuális olasz mulatóst, akkor azzal minden el van intézve és elnyerik a világ szimpátiáját. (és mielőtt betámadnátok, éltem köztük, tudom milyenek. Könnyű őket szeretni, de a linkség a vérükben van. Vagy ez minden ember vérében benne van, hát tudja csuda.)
Nannyó
2020. március 14. 11:51
Óóóó, ez nagyon cuki! :)) Az olaszok életörömét semmi nem veheti el. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!