Leköptek, majd kipenderítettek a metróból egy ázsiait Bukarestben

2020. február 26. 17:07

A Rapid egyik meccsére tartó szurkolók a koronavírus miatt mentek neki az ázsiai utasnak.

2020. február 26. 17:07

„Új szintet lépett a koronavírus miatti hisztéria Bukarestben: az Antena 1 tájékoztatása szerint kedd este a fővárosi Aurel Vlaicu metróállomásban a Rapid focicsapat szurkolói kipécéztek egy ázsiai utast” – írja a Főtér. A portál úgy fogalmaz: „először csak viccelődni kezdtek vele, hogy a járvány Kínából indult, így ázsiai származású lévén biztosan hordozza a vírust, majd a poénkodás egyre inkább eldurvult. A szemtanúk azt állították, hogy a szurkolók leköpték, lökdösni kezdték a fiatalt, végül kipenderítették a metrószerelvényből”.

Címlapkép: Foter.ro

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2020. február 27. 20:23
Bezzeg ha itt történt volna ilyen..
fogas paduc
2020. február 27. 14:01
Mintaország.
OberEnnsinnen
2020. február 27. 10:19
Leköptek, majd kipenderítettek a metróból egy ázsiait Budapesten. Ide vezetett Orbán Viktor gyűlöletpolitikája... - amit az EU, Brüsszel, természetesen azonnal tárgyalni fog, az ügyben napirend napirendet követ
még fokozza
2020. február 26. 21:36
Lehet véletlenül köpték le szotyolával. A szurkolók ritka nagy tahók. Gyakran köpködnek szotyit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!