Dézsi Csaba András: Nekem szívügyem Győr

2020. január 22. 16:28

2020. január 22. 16:28

„Büszke vagyok a győri művészekre, akik a magyar kultúrát ápolják! Őszintén remélem, hogy sikerül egy párbeszéden alapuló politikai kultúrát meghonosítani Győrben.” – fogalmazott Dézsi Csaba András, a magyar kultúra napja alkalmából közösségi oldalán közzétett videójában.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2020. január 23. 07:48
"Miközben a kormányfő vezényletével dübörög a cigányellenes gyűlöletkampány, az ügyészség megerősítette a HVG-nek: a gyanú szerint majdnem egymilliárd forintot csalt el a Fidesszel együttműködő Lungo Drom egyik győri képviselője romák közfoglalkoztatásával." https://hvg.hu/360/202004__romapolitika_extraprofittal__orban_tenyerebol__gyori_videok__gyalazatos_szolgaja
áfonya
2020. január 23. 04:39
Újabb pofon az ördög ügyvédjének: nyomoz a rendőrség a győri kamuvideó miatt. Választás rendje elleni bűncselekmény miatt folytat nyomozást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az ördög ügyvédje oldalon közzétett győri választási kamuvideó ügyében – derül ki a PestiSrácok.hu által megszerzett rendőrségi határozatból. Ismeretes, a felvételen több roma személy is azt állította, arra kötelezték őket, hogy a Fideszre szavazzanak. Azóta kiderült, ebből semmi nem igaz és a cigányoknak még pénzt is fizettek, hogy hazudjanak. A lejárató videót egy ismert győri jogász készíthette, aki egy többszáz milliós adócsalási és sikkasztási ügybe is belekeveredett. https://pestisracok.hu/ujabb-pofon-az-ordog-ugyvedjenek-nyomoz-a-rendorseg-a-gyori-kamuvideo-miatt/
gabor7th
2020. január 23. 01:28
Még jó hogy nem nőügye... Csak vicc.
Akitlosz
2020. január 22. 22:02
A maffia ragaszkodik a zsíros városból szerezhető pénzhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!