A győri ellenzéki összefogás jelöltje is Dézsi Csaba Andrást támogatja

2020. január 23. 16:12

Bárány István, a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és az LMP alkotta ellenzéki összefogás jelöltjeként is Dézsi Csaba Andrást, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét támogatja.

2020. január 23. 16:12

Bárány István csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, számára mindig a város és benne a választókerülete volt és lesz is az első, és Dézsi Csaba Andrást tartja képesnek arra, hogy a megyeszékhelyet vesse.

Volt alpolgármesterként Dézsi Csaba Andrásnak van városvezetői tapasztalata, civilként pedig nemcsak szakmai karriert épített, hanem egy országos szintű győri intézmény létrejöttéért, a Szívcentrumért is sokat tett. Orvos szakmai jó hírneve és tekintélye nem csak orvosi környezetben, hanem a város határain túl is hat – mondta. Hozzátette,

Dézsi Csaba András személyében egy emberközpontú, a városlakókkal párbeszédet folytató, a város érdekét minden szinten képviselni és érvényesíteni képes városvezetőt nyerhetnek a győriek.

Kérdésre válaszolva elmondta, hogy jelenleg nem lehetnek ugyanazok az érdekeik az ellenzéki összefogással, mert neki képviselőként azt kell szem előtt tartania, hogy a választókerületében élők mit szeretnének. Októberben a város eldöntötte a felállást a közgyűlésben, a 22 fős grémiumba a Fidesz-KDNP-nek 16 jelöltje került be, a gördülékeny munkavégzéshez pedig Dézsi Csaba Andrásra van szükség – jelentette ki Bárány István.

Hozzátette, a legfontosabb döntéseket a közgyűlés hozza meg, a polgármester mozgásterét a közgyűlés által elfogadott szervezeti és működési szabályzat határozza meg. Azt mondta, döntésének hátterében a pártszimpátiától független racionalitás áll. Bárány István október 13-án egyéni választókörzetben a szavazatok 46 százalékát szerezte meg, amellyel az ellenzéki összefogás egyetlen olyan jelöltje volt, aki győzni tudott egyéni választókörzetben. Jelenleg ötödik ciklusát tölti önkormányzati képviselőként.

Bárány István győri önkormányzati képviselő, arra kéri az embereket, hogy a vasárnapi az időközi polgármester választáson a Fidesz jelöltjére, Dézsi Csaba Andrásra voksoljanak – írja a Hír TV.

(MTI / Hír TV)

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roden@
2020. január 26. 18:26
Nem tudom dodo mit szól hozzá.....nem látom a kommentet. :-)))
Giuliano
2020. január 24. 20:50
Az orvosbáró cím jól illik az ilyen Burkus-királyokra,akik megmutatják,hogyha kellően gátlástalanul éhes és szociálisan érzéketlen vagy,és az orvosi esküt figyelmen kívül lehet hagyni,mint a házastársit--,akkor nem kitántorogva ejrópába.itthon is összekaparható a havi 1-2 milla! Nem kell hozzá más,csak vastag bőrű pofa...! Persze-hogy szívügye Győr,hisz' puritánként lemondhat a tiszteletdíjáról,mert az aranytojást tojó tyúk mellékesként neki a többszörösét összekaparja. Ez a lényeg,a többi ködszúrkálás és radványi sötét erdőbeli éjszaka!
realista
2020. január 24. 13:12
Ez a Bárány csak egy báránybőrbe bújt farkas.
ráadás-éve
2020. január 23. 22:42
A győri választásokra gondoltam tevevanegypupu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!