Konzultáció az üvegházhatású gázok alacsony kibocsátásáról

2019. november 22. 10:28

Kérjük, hogy segítse a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégia véglegesítését.

2019. november 22. 10:28
Innovációs és Technológiai Minisztérium

„A kérdőívünkben szereplő kérdések megválaszolásával kérjük, hogy segítse a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégia véglegesítését.

A 2015-ben az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezmény Részes Feleinek 21. találkozóján elfogadott, és 2016-ban hatályba lépett Párizsi Megállapodás alapján az aláíró feleknek arra kell törekedniük, hogy az üvegházhatású gázok alacsony kibocsátásával járó hosszú távú fejlesztési stratégiákat fogalmazzanak meg és jelentsenek be, figyelembe véve közös, de megkülönböztetett felelősségeiket és eltérő képességeiket, tekintettel az eltérő nemzeti körülményekre.

A fentiek alapján 2020. január 1-jéig Magyarországnak is el kell készítenie és be kell jelentenie a Bizottságnak a legalább 30 éves kitekintéssel rendelkező hosszú távú nemzeti stratégiáját. Ugyanakkor a tagállamoknak nyilvános konzultációt kell végezniük ezen hosszú távú stratégiák elkészítése során. A lenti linkre kattintva, a kérdések megválaszolásával kérjük, hogy segítse a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégia véglegesítését.

Kérdőív a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégiáról

A kérdőív kitölthető 2019. november 25. (hétfő) 12:00 óráig.”

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
selsalzfar
2019. november 25. 03:37
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
stifwacar
2019. november 23. 22:03
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
sztd
2019. november 22. 13:28
Az mondjuk kissé meglep, hogy a klímavészhelyzet kihirdetése után Budapesten nem az épületek energetikai korszerűsítésével foglalkoznak, hanem a dízelautók kitiltásával. Pedig a távhő-rendszer működhetne hőszivattyúval (vagy azzal is) a Duna vizének hőjéből, és nem lenne annyi szmog, ha elterjedtebb volna. Csaxólok. Mi lesz a dízel teherautókkal és a dízelbuszokkal? Namindegy.
pollip
2019. november 22. 11:34
Most olvastam, hogy a budapestiek nem tudják használni megfelelően a szelektív kukákat, össze-vissza dobálják bele a szemetet. Kb 50%-ban nem megfelelő szemét van az adott kukában. Nos, Gergőke, lenne itt mit tenni. Tanítsd népedet szelektív szemétgyűjtésre és akkor tényleg tettél valamit. A budapestiekről eddig többet képzeltem. De ez szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!