Martin Scorsese: a Marvel-filmek nem filmek

2019. október 05. 10:37

A világhírű rendező megpróbált végignézni egy sor szuperhősös filmet, de nem járt sikerrel.

2019. október 05. 10:37

A filmes rangsorokban rendre előkelő helyen végző Marvel-filmek, így az Avengers: Végjáték, a Pókember idegenben vagy az Amerika Kapitány-sorozat hiába sikeresek, a Taxisofőr, a Nagymenők, a Wall Street farkasa és a Casino rendezője nem tartja őket valódi filmeknek.

„Bármilyen jól is legyenek megcsinálva, bármilyen jól is dolgoznak a színészek a körülményekhez képest, leginkább mégis vidámparkokhoz tudnám hasonlítani ezeket. Ez nem az a fajta mozi, amiben emberi lények érzelmi, pszichológiai tapasztalatokat közvetítenek más emberi lények felé” - fogalmazott a sztárrendező a Guardiannek.

(A borítókép forrása: MovieWeb)

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trouposed
2019. október 09. 17:10
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
szalard
2019. október 08. 07:16
A hollywoodi filmek nem filmek, hanem ballib, lmbtq, globalists és fehérellenes propaganda.
OberEnnsinnen
2019. október 07. 14:34
Mi volt az utolsó mozi, ami valóban mozi volt, csak az bizonyos, azóta eltelt 30-40 év. Azóta: Hollywoodszar1, 2, 3 és a végtelen. Ugyanakkor bizonyos vagyok benne, sok helyen születnek még filmek, amiket nem ismerünk. Megvan, mi volt az utolsó: Az isteni Diego. "Az isteni Diego El Camino de San Diego 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott argentin-spanyol vígjáték, 94 perc, 2007" Vígjáték helyett inkább: keserédes... No meg a Torrente-k... Sorozatokban pedig a Twin Peaksék és a Most és mindörökké William Devane, Natalie Wood, Kim Basinger...
amaurote
2019. október 06. 15:49
az egy dolog hogy nem filmek, de még nem filmnek is szarok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!