Bayer, Németh, pacal

2019. április 08. 12:58

Coub egy igazán magyaros gasztrotémáról!

2019. április 08. 12:58
Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. április 09. 12:13
A "pacallal" az a baj, hogy rossz a PUBLICITY-je. Teljesen valóságidegenűl(!!!) egy csomó ember--főleg a hölgyek--azt hiszik, hogy a pacal, az valami zsíros-olajos-rágós-faggyús émelyítő-hizlaló CAFRAGMÁNY.. Pedig a pacal A LEGZSIRTALANABB(!!!!!!) FINOM MARHAHÚS A JAVÁBÓL- A LEGJAVÁBÓL! EZT NEM TUDJÁK, MERT NINCS GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNYÜK A PACALLAL! SAJNÁLHATJÁK, MERT A PACAL NAGYON FONOM HÚS, A LEGFINOMABBAK EGYIKE. Nem véletlenúl olyan marha DRÁGA ma már. Mert egyre több okos ember fedezi föl, milyen finom.
nyugalom
2019. április 08. 19:22
Miért nem mennek a 444-hez, ott jobb ócsárolni, sajátjaik között lennének!
Bell & Sebastian
2019. április 08. 17:14
Kelleme mondani a pestieknek, hogy az a vileda-szerűség a hentespultban a pacal. Marha is van, nemcsak olyan, amit a törökök meghagytak.. Személy szerint örülök, hogy láthatom az Echót végre, amiről eddig csak álmodoztam. És még főzőműsor is van benne!
3M..
2019. április 08. 16:22
Tehát nincs különbség kettejük között. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!