Rezeda Kázmér újabb utazásai címmel mutatták be november 15-én, pénteken a Budapest belvárosi Scruton kávézóban Bayer Zsolt új szépirodalmi kötetét. Bayer Zsolttal Szentesi Zöldi László beszélgetett. Mi a bemutató után kérdeztük a szerzőt. Interjúnk.
Hatvanpuszta és Felcsút pedig egy-egy kiemelt egyéni szavazókörzet legyen, mert a tekintély adja a nemzet tartását a békerezsiharcban.
p
0
0
1
Hírlevél-feliratkozás
Ne maradjon le a Mandiner cikkeiről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és elküldjük Önnek a nap legfontosabb híreit.
Összesen 54 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. április 09. 12:13
A "pacallal" az a baj, hogy rossz a PUBLICITY-je.
Teljesen valóságidegenűl(!!!) egy csomó ember--főleg a hölgyek--azt hiszik, hogy a pacal, az valami zsíros-olajos-rágós-faggyús émelyítő-hizlaló CAFRAGMÁNY.. Pedig a pacal A LEGZSIRTALANABB(!!!!!!) FINOM MARHAHÚS A JAVÁBÓL- A LEGJAVÁBÓL! EZT NEM TUDJÁK, MERT NINCS GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNYÜK A PACALLAL! SAJNÁLHATJÁK, MERT A PACAL NAGYON FONOM HÚS, A LEGFINOMABBAK EGYIKE. Nem véletlenúl olyan marha DRÁGA ma már. Mert egyre több okos ember fedezi föl, milyen finom.
Kelleme mondani a pestieknek, hogy az a vileda-szerűség a hentespultban a pacal. Marha is van, nemcsak olyan, amit a törökök meghagytak..
Személy szerint örülök, hogy láthatom az Echót végre, amiről eddig csak álmodoztam. És még főzőműsor is van benne!