Itt a Gyűrűk Ura kortárs változata!

2018. június 06. 11:22

A Gyűrűk Ura kortárs képregényváltozata után mára be lehet csukni az internetet.

2018. június 06. 11:22

Ginger Haze mikroblogger felskiccelt néhány vázlatot egy kortárs Gyűrűk Ura-képregényhez. 

Az ő víziójában Legolas egy magániskolás ficsúr, Aragorn egy viharedzett vidéki fickó, Gimli, a törp pedig egy morgós kamionsofőr. A hobbitok közül Trufa és Tuk Peregrin két laza, füves hipster, Gandalf pedig egy kiöregedett, szakállas hippi. Frodó és Samu persze most is jó fiúk – Gollam pedig, nos, így is Gollam. És a sznob tündék sem hiányozhatnak a névsorolvasásból.

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2018. június 07. 06:25
Következő lépésben modernizáljon egy hippi sztorit, mert 2018-ból nézve már az is történelem. Írja át modernre a Hairt! Vagy a Ryan közlegény megmentését! Vagy a Schindler listáját!
atila68
2018. június 06. 13:51
Mi a hír?
Csikasz
2018. június 06. 13:16
>>>>Tumblr Úgy tudtam. Öregebbeknek mondom, a Tumblr a homokosok játszótere.
EJános
2018. június 06. 12:09
A politikailag korrekt verzióban Samu és Frodó homárok. Samu Frodó kertésze, egyértelmű, hogy együtt dugványoznak a kertben. Is. Elindulnak a tütübárból Gandalffal, akit egyszer majdnem gázkamrába zártak a mordori fasiszták, és most bosszút forral. Gollam egy transznemű, akit az ókonzervatívok elzavartak a megyéből, és most... bosszút forral. A gondoriak és rohaniak között feketék és arabok is vannak. Szaurón Hitler-frizurát és bajszot visel. Szarumán, a mágus, karlendítéssel üdvözli a vasudvardi sereget, mielőtt elindulnak a Helm-szurdokba, hogy elpusztítsák a liberális demokráciát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!