Orbán: Az ENSZ migrációs szerződéstervezete olyan, mint a Soros-terv

2018. február 02. 08:24

Az ENSZ migrációról szóló előkészítés alatt lévő szerződéstervezete olyan, mintha a „Soros-tervből” másolták volna a szöveget.

2018. február 02. 08:24

A miniszterelnök szerint az ENSZ migrációról szóló, előkészítés alatt álló szerződéstervezete olyan, mintha kimásolták volna a szöveget a „Soros-tervből”.

Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: az ENSZ érték, de nem szabad megengedni, hogy olyan elveket fogalmazzon meg, amelyek ellentétesek Magyarország érdekeivel, márpedig ami készülőfélben van a migrációval kapcsolatban, az ellentétes a magyar érdekekkel.

A kormány a szövegtervezet nyilvánosságra kerülése után foglalkozni fog a dokumentummal, majd dönt arról, hogyan viszonyuljon hozzá – közölte a kormányfő.

(MTI)

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2018. február 04. 08:38
STOP ENSZ. Lehet, hogy Soros az ENSZ elképzelését propagálja.
vertesipeti
2018. február 03. 08:40
Most már valaki irattasa be valamelyik elmegyógyintézetbe ezt az embert. Nem komplett, a foszer. Sőt, én tudom fokozni: a Dunából ürgebőrbe vart békaembereknek álcázott migránsok jönnek elő a Soros-terv és az ENSZ útmutatásai alapján. A kezükben izzó nemi szervükkel, hogy a magyar nőket megerőszakolják. Őcsényiek rettegjetek ! Ami sok, az sok !
Mbear
2018. február 03. 01:35
Ejj csutfasz, kéne az a nagygenerál Grázban, nem megy ez már pajti.
Bitrex®
2018. február 02. 20:01
Ez is jó plakát lenne: http://arrestsoros.whitegenocide.info/img/arrestsoros.png
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!