Folytatódott a lúgos orvos pere

2017. december 05. 20:20

Szemtanúk meghallgatásával folytatódott a lúgos orvosként elhíresült B. Krisztián pere.

2017. december 05. 20:20

A lúgos támadással gyanúsított korábbi kórházigazgató, B. Krisztán pere fordulatos tárgyalással folytatódott az Index tudósítása szerint.

A vád alapján 2013 márciusában B. Krisztián azért támadta meg volt barátnőjét, mert a nő pár hónappal korábban szakított vele. Renner Erika épp indulni készült otthonából, amikor az ajtóból egy maszkot és sisakot viselő kék szemű alak visszatuszkolta a lakásba, megkötözte, kábító-altató injekciót adott be a combjába, majd levetkőztette, nemi szervét és annak környékét maró lúggal öntötte le. A támadást rablásnak álcázta, majd rázárta a nőre az ajtót, és magára hagyta.

A keddi tárgyaláson olyan szemtanúkat hallgattak meg, akik azt állították, látták a kórházigazgatót a támadás reggelén az intézményben, azonban a megidézett karbantartó és liftkezelő is ellentmondásokba keveredett korábbi vallomásához képest. B. Krisztán felesége a törvény kínálat lehetőséggel élve nem kívánt vallomást tenni, az áldozat, Renner Erika egyik barátnője viszont nyilatkozott. Elmondása szerint a vádlott többször zaklatta az áldozatot.

A per 2018-ban folytatódik.

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2017. december 06. 12:38
Mindenkit óvnék az elhamarkodott ítélkezéstől, nem annyira egyértelmű ez az ügy.... A magam részéről több okból is kizárnám az öncsonkítást, a házbeli T.Gy-né (tanú) látott valakit, aki eléggé gyanúsan és zavartan viselkedett. (mno.hu) Másrészt, nem értem, hogy az orvos aznapi mozgását miért nem tudják a mobil bázisállomások adatai alapján meghatározni. (az alibije, úgy tűnik, elég gyenge lábakon áll.)
Morgen
2017. december 06. 06:06
Ez a bűncselekmény halmazati. Ráadásul a férfi még beteg is.
gudmen
2017. december 06. 00:07
szegény ember...
Kanóc
2017. december 05. 23:36
Orbán a hibás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!