Totális tébolyt hozott a fekete péntek

2017. november 26. 12:06

Nézegessen a leárazásoktól bekattanó amerikaiakat!

2017. november 26. 12:06

Nehéz szavakkal kifejezni azt a káoszt és kollektív tébolyt, amit a fekete péntek eredményezett Amerikában. Nézegessen a leárazásoktól eksztatikus állapotba kerülő amerikai vásárlókat!

Ahogy korábban írtuk: a hálaadás napja utáni általános akciók rekordforgalmat jelentettek az online boltoknak is, több mint ötmilliárd dollárt vertek el a vásárlási lázban égő polgárok.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falitszisz
2017. november 27. 11:43
ÓÓ végre ennek rengeteg embernek is lett televíziója. Eddig gyertyafénynél olvastak, meg régi dalokat (lsd.: népdal) énekeltek hideg téli estéken, de mától boldog televítió-tulajdonosként nézhetik a Mindentudás egyetemét vagy a CGTN Doc. műsorait a kínai bútorgyártás elmúlt századairól.
választópolgár
2017. november 27. 00:17
Az amerikaiak nem hülyék: https://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1buC4
Szarvasember
2017. november 26. 20:29
Kim Dzsongun állami televíziójában majd bevágják ezeket a képsorokat: Éhező amerikaiak tízezrével rohanták meg az üzleteket, ahol hozzá lehetett jutni az Észak-Koreából érkező élelmiszeradományokhoz :)
Harangláb
2017. november 26. 20:19
...Én annak idején az átkosban a Sugár áruházban láttam hasonló jelenetet, amikor karácsony előtt a raktár ajtajában megállt egy eladó egy láda banánnal. Nem volt ideje odamenni a pulthoz, útközben legázolták a népek...:( De hál'Istennek azóta visszanyertük az emberi méltóságunkat! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!