Trianonban fogadja Putyint Macron

2017. május 22. 22:57

A versailles-i Nagy-Trianon palotában fogadja Emmanuel Macron francia elnök Vlagyimir Putyin orosz államfőt – írja a Heti Válasz.

2017. május 22. 22:57

A Heti Válasz beszámol arról: Emmanuel Macron új francia elnök meghívta magához Vlagyimir Putyin orosz elnököt.

Macron Nagy Péter orosz cár 1717-es franciaországi látogatásának és a kétoldalú diplomáciai kapcsolatok felvételének 300. évfordulóján megrendezendő kiállítás megnyitása alkalmából fogadja Putyint. A tárlatot a Nagy-Trianon palotában mutatják be a szentpétervári Ermitázs közreműködésével. 

Az orosz elnöki hivatal szerint a két elnök a kétoldalú kapcsolatok mellett az ukrajnai és a szíriai válság rendezéséről, valamint a terrorellenes küzdelemről tárgyal majd.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szonár
2017. május 23. 11:12
Putyinpincsi. :P
TAVIROZSA
2017. május 23. 11:09
Na ez jó helyszín ... Egyébként Szovjet-Oroszország nem írta alá az 1920-as diktátumot! Emlékeztető: „Trianonban egy országot sem tettek tönkre gonoszabbul, mint Magyarországot. De ezt az országot lélekben erős emberek lakják, akik nem nyugosznak bele hazájuk rombolásába. Magyarország megcsonkítása annyira becstelen, hogy senki nem vállalja érte a felelősséget. Mindenki úgy tesz, mintha nem tudna róla, mindenki szemérmesen hallgat. A népek önrendelkezési jogára való hivatkozás csak hazug formula... a leggonoszabb módon visszaéltek a győzelemmel... Nincsen olyan francia, angol vagy olasz, aki elfogadná hazája számára azokat a feltételeket, amelyeket Magyarországra kényszerítettek.” (Francesco Nitti olasz miniszterelnök, 1924 szeptemberében)
gyaloggos
2017. május 23. 10:42
NAMÁRMOSTAN! 1./ Macron is Putyin pincsije? Hm....? 2./ AMA találkozót is oly elánnal támadja majd a balliberális oldal, mint Putyin Orbánnal történt találkozóját? Úgy itthon, mint kint? Hm....?
Akitlosz
2017. május 23. 09:36
"Trianonban fogadja Putyint Macron" Na és? Ez akkor lenne pofátlanság, ha Ádert fogadná ott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!