Az első családbarát fesztivál: Fishing on Orfű

2017. április 20. 10:58

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Fishing on Orfű fesztivál együttműködése nyomán, idén egy kiemelt gyermekhelyszín, a Gyermekbirodalom költözik be az orfűi Medvehagyma házba a fesztivál idejére.

2017. április 20. 10:58

A HelloAnyu!-ban tartott sajtótájékoztatón a fesztivál alapítója, Lovasi András elmondta, hogy már régóta tervezik olyan programokkal színesíteni a fesztivált, amelyek vonzóak lehetnek a gyermekes családok számára is. A Fishing on Orfű célközönségének átlagéletkora a többi fesztiváléhoz képest 6-7 évvel magasabb, ami miatt nagyban érinti a szórakozni vágyó és egyben gyermekkel rendelkező fesztiválozókat is. Az idén 10 éves Fishing on Orfű örömmel ad teret egy igazi gyerekhelyszínnek, hisz mindig is híres volt családbarát hangulatáról. Ráadásul a Gyermekbirodalom tovább pezsdíti a falu programkínálatát, gondoljunk csak a szintén idén induló színházi, valamint világzenei helyszínekre.

Az orfűi Medvehagyma házban kialakított Gyermekbirodalommal azt a lehetőséget szeretnénk megteremteni, hogy a fesztivál ideje alatt a szülők és gyermekeik egyaránt jól érezhessék magukat – tette hozzá Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke. 

Ötvös Ágnes, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom fesztiválszervezője elmondta, hogy korosztályokhoz kapcsolható, napról-napra megújuló, állomásjellegű programokkal, kézműves foglalkozásokkal, kiállításokkal és az Orfűi Hangoló elnevezésű zenés gyermekszínházzal várják a gyermekeket. A fesztivál szellemiségéhez kapcsolódóan a felnőttek részére szerveznek zenei műsorokat Dolák‑Saly Róberttel, és beszélgetéseket a gyermeknevelésről olyan zenészekkel mint Pásztor Anna. Ezeken túl, a fesztiválozók rendelkezésére állnak a Medvehagyma ház már jól bejáratott, sikeres programjai (sport, kirándulás, éjszakai túra) is.

A gyermekhelyszínen a mozgalom professzionális gyermekfelügyeletet biztosít Erdeiné Csepregi Erzsébet, gyermekprogram vezető szakmai vezetésével. A programok folyamatosan frissülnek, és nyomon követhetők a fishingonorfu.hu és a haromkiralyfi.hu weboldalakon.

(Forrás: Közlemény)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!