Advent Budapesten a Városháza parkban

2016. december 13. 14:42

Advent Budapesten a Városháza parkban újra fesztivál van, ahol lehetőség nyílik a sok-sok programban való részvétel mellett, jótékony segítséget nyújtani.

2016. december 13. 14:42

Idén is várják a segíteni vágyók csatlakozását az Advent Budapesten téli fesztiválon a Városháza parkban, amely nem csak pénzzel, de már a részvétellel is megvalósulhat.

Ismét lesz Jótékonysági Macigyűjtés. A fesztivál jelképének is számító macikat, a régi és új játékokat az Üvegházban elhelyezett kosarakban gyűjtik össze.

A fesztiválon belföldi bélyeggel ellátott egyedi, Macis Karácsonyi Képeslapot is lehet vásárolni és azt fel is lehet adni, melynek jelképes ára kétszáz forint darabonként. Ezeket a képeslapokat az Üvegházban lehet megvenni, majd az Angyalposta-ládába fel lehet dobni. Ennek bevételéből az Érintettek Egyesületét támogatják.

Bemutatásra kerül a fesztivál kiemelt támogatottja az Érintettek Szülői Egyesület a leukémiás, daganatos és gyógyult gyermekekért.

A Köszi, jól vagyok! Program keretében ingyenes mentálhigiéniás beszélgetésekre várják mindazokat, akik egyedül vannak a problémáikkal és segítségre szorulnak.

A programok közül ajánlják a szervezők:

- december 16. péntek 16 órától: Érintettek Kézműves Délután, ahol egészséges és gyógyult gyerekek együtt készíthetik el karácsonyi ajándékaikat az Üvegházban.

- december 18. vasárnap 17 óra: Bátorságlánc-Flashmob a negyedik adventi gyertyagyújtás végén, amikor élőláncot alkotnak az óriási adventi koszorú körül.  

Fotó: https://www.facebook.com/AdventBudapesten/photos

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!