Schulz túl magas tétjei

2016. november 18. 15:08

Schulz jelenleg közelebb áll a straßburgi hátsósoros EP-képviselőséghez, mint bármiféle felelős berlini vagy uniós poszthoz.

2016. november 18. 15:08
Nikolas Busse

„Schulz jelenleg közelebb áll a straßburgi hátsósoros EP-képviselőséghez, mint bármiféle felelős berlini vagy uniós poszthoz, hiszen hamarosan lejár a mandátuma az Európai Parlament elnökeként. Mégis: egyszerre emlegetik a külügyminiszteri pozíció komoly esélyeseként, újabb EP-elnöki ciklusáról is hallani pletykákat, és most már a szocdemek kancellárjelöltjének is szóba került.

Ezen munkák akár egyikére pályázni is komoly megerőltetést jelent az átlagos német pártkatonákra számára, az EP-képviselőkről nem is beszélve.

A tétova Sigmar Gabrielnek, aki még éppen sikeres Steinmeier-akcióját ünnepli, úgy tűnik, van még mit tanulnia. Ha enged a brüsszeli Brutusnak, saját pártelnökségét is kockára teszi. Lehet, hogy Schulz túl magas téttel játszik.”

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. november 19. 09:44
Vér tapad Merkel kezéhez! Egy héten belül öt erőszakos támadás volt Németországban. A legutóbbi merénylet Ansbachban történt, egy zenei fesztiválon. Ansbach rengeteg amerikai családnak ad otthont, valamint amerikai katonák is állomásoznak ott. A dzsihadista hátizsákja tele volt robbanóanyaggal, szerencsére a 2500 fős fesztiválra nem engedték be, de így is egy tucat embert megsebesített. Mind az öt merényletet migráns követte el. Vegyük sorra: Ansbach – 27 éves szíriai férfi München – lövöldözés – iráni-német férfi Hambug-Bréma vonaton – késes támadás – 22 éves bevándorló Reitlingen – machetés támadás – iraki-német férfi Würzburg – baltás támadás – 17 éves afgán férfi És 2015 novemberében ki mondta, hogy szeretettel várjuk a bevándorlókat? Még ellenőrizni sem kell őket, csak jöjjenek, legyenek minél többen szeretetben. Angela Merkel német kancellár, és a gyakran emlegetett “nyitott kapuk politikája”. http://legfrissebb.info/ver-tapad-merkel-kezehez/
áfonya
2016. november 19. 09:42
Juncker merkelsvéd olasz francia eus kommunisták a becsalt csürhének igérnek lakást autót nőt, gyilkolhatnak szabad csaptokként működnek ,meg van engedve az eus nép irtása ingyen élés hogy kommunisták a hatalmukat a csürhén keresztül fenn tartsák.
áfonya
2016. november 19. 08:51
Mire kellenek az analfabéta betolakodók,kiderült. http://frissvilag.com/megdobbento-leleplezes-kiderult-mire-kellenek-az-analfabeta-bevandorlok-a-nemeteknek/
oregkondas
2016. november 18. 20:33
Sokan azt hiszik Schulz már esélytelen, de sajnos még nem az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!