Hosszú Katinka is ott lesz a Budapesti Nagy Sportágválasztón!

2016. szeptember 16. 11:31

Hosszú Katinka a szombati napon 14 órától motivációs előadásában számol be a riói olimpiai érmekről, élményekről, a sikerének titkáról és arról a hihetetlen kitartásról, amitől nap, mint nap boldogan áll oda a medence szélére! Légy részese az élménynek! Találkozz bajnokainkkal!

2016. szeptember 16. 11:31

 A Nagy Sportágválasztó célja nem változott: minél többeket buzdítani a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva közel 100 sportág kipróbálására. Mert más érzés nézni a sportot, és más érzés kipróbálni, kézbe venni a sporteszközöket, belekóstolni az egyes mozgásformák lényegébe, gyakorlati sportélményeket szerezni, melyek a szervezők reményei szerint sokakat vezetnek el a kiválasztott mozgásforma sportegyesületi kapuihoz.

Ismét lesznek vizes medencék több sportágnak teret adva (kajak-kenu, sárkányhajó stb.), lesz sípálya, lovarda, mászófal, továbbá az érdeklődők a küzdősportok és a labdajátékok sokaságával is megismerkedhetnek. Lesznek olimpiai és nem olimpiai, szabadidős és versenysportok, nőiesebb és férfiasabb sportok egyaránt, ami biztos, itt mindenki megtalálhatja a korához, erőnlétéhez, testfelépítéséhez leginkább illő sportágat.

A sportági helyszíneken érdekes bemutatókat, nyílt edzéseket láthat a közönség, de ami a lényeg, edzői jelenlét mellett minden sportágba bele is lehet kóstolni. A rendezvényen lehetőség nyílik a találkozásra, sőt együtt sportolásra a helyszínen megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal. 

A rendezvény vendége lesz többek között Földházi Zsófia, Szász Emese, Tóth Ildikó, Szűcs Gabriella, Keszthelyi Rita, Mike Róbert, Imre Géza, Somfai Péter, Csipes Tamara, Hosszú Katinka, Kapás Boglárka, Szabó Gabriella. Ezen felül természetesen jelen lesz dr. Kiss Gergely, a Nagy Sportágválasztó szóvivője, valamint Valkai Ágnes, Kammerer Zoltán, Csabai Edvin, Pulai Imre, Storcz Botond, Turi György és Kökény Roland is.

A részletes programról és a sportolók várható érkezéséről a rendezvény honlapján lehet tájékozódni. 

A kétnapos rendezvény pénteki napja továbbra is az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai gyerekcsoportoknak van fenntartva, pénteken 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké.

A rendezvény szervezői szeretnék, ha a Nagy Sportágválasztón az óvodástól a nyugdíjas korosztályig mindenki megtalálná a hozzá leginkább illő sportágat, hiszen a sportot nem lehet sem túl korán, sem túl későn elkezdeni!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!