Clinton igyekszik elfeledtetni az email-botrányt

2016. július 19. 13:38

Az ingyenes felsőoktatás az Egyesült Államokban annyira radikális és ellentmondásos gondolat, hogy eltörpül mellette a szerverbotrány.

2016. július 19. 13:38
Lakatos Júlia

„Annak ellenére, hogy az email botrány a jövőben még okozhat Clintonnak kellemetlen perceket, Hillary mégis diadalként könyvelte el felmentését. Akárcsak a bengázi ügyben, amikor 11 órán át állta a sarat nyilvános meghallgatásán, ezúttal is igyekezett azt a narratívát erősíteni, hogy élete nyitott könyv, nincsenek titkai. Ezzel a maga részéről pontot tett az ügyre. Többet nem tudott tenni annak érdekében, hogy csökkentse a károkat. Azaz, egy valamit mégis. Másnap bejelentette, hogy beemeli Bernie Sanders legfontosabb kampányígéretét programjába. Márpedig az ingyenes felsőoktatás az Egyesült Államokban annyira radikális és ellentmondásos gondolat, hogy eltörpül mellette a szerverbotrány.

A Republikánusoknál talán még a vitatott ObamaCare egészségügyi reformnál is nagyobb ellenérzést vált ki, habár Clinton kezdeményezése elsősorban a Demokrata párt egységesítését szolgálja a jelölő gyűlés előtt. S ugyan Bernie Sanders elismerően szólt a javaslatról, még nem jelentette be, hogy támogatja Clintont. A figyelem mindenesetre mostantól kezdve mindkét pártnál az alelnökjelöltek személyére, magára a jelölőgyűlésekre, és a konvenciók körül várható tiltakozó megmozdulásokra irányul. Az előválasztási folyamat ünnepélyes lezárásával kezdődhet a választási kampány, amelyhez bizonyára mindkét oldalról keresik már a támadási felületet.”

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. július 19. 19:17
Jó Hillary Clinton e-mail-jét megírta. Dühtől csípős könnyel Promt tele is sírta. Adassék ez e-mail Clinton uraságnak, Tulajdon kezébe- Senkinek se másnak! Nem is jutott volna- Mindent megtett érte, Ám egy zsurnaliszta Ezt is kifürkészte... Meg is jött, meg is jött Egy limuzin érte, Ott két FBI-ájos Az e-mailjét kérte! Ismerik a betűt- Az, delta az béta, Jaj de lennék mostan Egy analfabéta... Folt köv.-míg itthon vagyok....
tevevanegypupu
2016. július 19. 19:06
Clinton nem tudta elintézni az egészségügyi ellátást, sem a fegyverhasználat korlátozását..majd pont az ingyenes felsőoktatást tudja .Hazudik, ráadásul korlátolt, gyűlölködő és szemforgató.
puszika
2016. július 19. 17:10
Amint látjátok az amerikai demokraták pontosan olyanok mint magyar testvéreik. Amint baj van azonnal ígérnek valami lehetetlent.
heep
2016. július 19. 16:34
"Az ingyenes felsőoktatás az Egyesült Államokban annyira radikális és ellentmondásos gondolat" Ez nem radikális és ellentmondásos hanem nem létező dolog. Majd az állam fogja fizetni a Harvard, Stanford, stb (magán egyetemek) 100-250 ezer dolláros tandíját a tanulók helyett? Vagy kötelezik őket az ingyenes oktatásra? Akkor 2 hét alatt becsődölnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!