Előzetes letartóztatásba került a budapesti nőt megtámadó pakisztáni férfi

2016. június 20. 12:42

Előzetes letartóztatásba került az a 20 éves pakisztáni férfi, aki a gyanú szerint a múlt héten késsel támadt egy fiatal nőre Budapesten. A férfi korábban illegálisan lépte át a határt.

2016. június 20. 12:42

Előzetes letartóztatásba került az a 20 éves pakisztáni férfi, aki a gyanú szerint a múlt héten késsel támadt egy fiatal nőre Budapesten azért, hogy az értékeit megszerezze – közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

A közleményben azt írták, a nyomozás adatai szerint csütörtök éjjel a VIII. kerületben a pakisztáni férfi egy késsel fenyegette meg a nőt, aki ennek hatására átadta neki az értékeit. A férfi ezután elmenekült a helyszínről, a rendőrök azonban másnap elfogták.

Közölték, az ügyészség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Az ügyészi indítvány szerint a bűncselekmény jelentős tárgyi súlyú, emellett a pakisztáni állampolgárságú férfi Magyarországon sem lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel, sem jövedelemmel nem rendelkezik, ezért fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. 

A bíróság a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte, a végzés azonban nem jogerős – tették hozzá.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton az M1 aktuális csatornán azt mondta, a pakisztáni férfit korábban a határon fogták el tiltott határátlépés miatt. Menekültkérelmét elutasították, ez ellen fellebbezett, hat hónappal később Bicskére került, majd onnan érkezett Budapestre.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex.leopardi
2016. június 20. 13:18
fel kellett volna pofozni és átdobni a keritésen,ennyi
választópolgár
2016. június 20. 13:09
amíg ilyenek az eus jogszabályok és törvénykezési gyakorlat, és idegenrendészeti szabályok, addig ki is fogják használni a pirézek. Na ugyan miért özönlenek ezrével a túlszaporodott lelakott, élhetetlenné vált országokból? Megnézi a zinternetet, látja hogy élünk itt "nyugaton" bekapcsolja a híradót látja hogy a tengerből a parti őrség segíti őket, elég azt mondani hogy menekült dobálja el a papírjait hazudja magát szírnek,mindent megkap, magánautók mennek értük "menekíteni" budapestről, látja hogy "jogvédők" védik az érdekeiket, kitanítják a segélyekből, látja hogy védekezésképtelen nyugati országokban eltartják, látja hogy szépek a nők, az elkényelmessedett átlag nyugati polgár nem mer beavatkozni ha megtámad valakit az utcán, látja hogy büntetlenülerőszakoskodhat a nyugati nőkkel, amit OTTHON NEM TEHETNE MEG. Akkor mit csodálkozunk? Fél közel kelet komplett országok fognak átköltözni. Csak a észak afrikából 10 millióan tervezik hogy átözönlenek és csak az első körben.
rosszkutya
2016. június 20. 13:06
Etessük, itassuk!
3M..
2016. június 20. 12:57
Mocskos terrorista! Késsel egy fiatal magyar nőre? Mikor akasztják? Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!