Visszalépek

2016. május 28. 13:06

A Jobbik tagságának jelentős része elnökségi tagságomban látta annak legfőbb biztosítékát, hogy habsburgiánus történelemhamisítás nem torzíthatja el és nem áshatja alá nemzeti radikális elkötelezettségünket. Bejelentem, hogy visszalépek.

2016. május 28. 13:06
Hegedűs Lorántné

Kedves Barátaim!

Tekintettel arra, hogy Vona Gábor elnök úr a mai nappal megszüntette szerződéses jogviszonyát Baranyi Tibor Imrével (a szektás irányultságú tradicionalisták vezetőjével), ezért alapvetően vált okafogyottá alelnökjelölti szerepvállalásom.

A Jobbik tagságának jelentős része, s nem utolsó sorban református lelkész férjem elnökségi tagságomban látta annak legfőbb biztosítékát, hogy habsburgiánus történelemhamisítás nem torzíthatja el és nem áshatja alá nemzeti radikális elkötelezettségünket. 

Vona Gábor döntése garancia minderre, s arra is, hogy a jövőben önkormányzati szakpolitikai feladataimra koncentrálhassak.

Mindezek alapján - megköszönve a biztatást, a bizalmat és a mindenfelől megnyilvánuló támogatást - ezennel bejelentem, hogy visszalépek alelnökjelölti indulásomtól.

Adjon az Isten szebb jövőt!
 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. május 29. 22:25
"habsburgiánus történelemhamisítás " WTF?????????????????????? Mindenki ilyen segghülye a jobbikban? (költői)
peninsulavaldes
2016. május 29. 20:48
Még egy játékos..
Harangláb
2016. május 29. 18:28
Mire költöd a harminc ezüstöt?
hátakkor
2016. május 29. 14:39
"Vona Gábor döntése garancia minderre, s arra is, hogy a jövőben önkormányzati szakpolitikai feladataimra koncentrálhassak." Mindenképp! Ahogy a viccben, pont ilyen tábor szerveződik..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!