Egy benzinkút kamerája vette fel a szökésben lévő terroristát

2016. január 12. 14:40

Nyilvánosságra kerültek egy benzinkút biztonsági kameráinak novemberben készült képei, melyeken a szökésben lévő párizsi terrorista, Salah Abdeslam és két társa látható.

2016. január 12. 14:40

Egy nappal a párizsi terrortámadás után, november 14-én, Brüsszel felé menet egy benzinkút biztonsági kamerái készítettek képet Salah Abdeslamról és két társágról, Salah Hamza Attouról és Mohammed Amritról – írja a Faktor. A most nyilvánosságra került felvételen zsebre dugott kezekkel látható Abdeslam és társai ekkor még nem álltak körözés alatt, a férfit csak másnap sikerült azonosítani.

Attout és Amritot a belga főváros közismerten muszlimok lakta negyedében, a Molenbeek kerületben kapták el a helyi rendőrök röviddel ez után, Abdeslam viszont – akit a Laeken negyedben tettek ki – azóta is szökésben van, feltételezések szerint már Marokkóban, ahol nem csak az európai hatóságok, de az Iszlám Állam elől is bujkál.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Micmac
2016. január 13. 09:42
Eleinte olyan hírek jöttek, hogy Szíriába ment, és jutalomból valami vezetővé nevezték ki, mert ügyesen megölt ilyen sok hitetlen kutyát. Akkor most megdicsérik ezeket otthon, vagy levadásszák?
Peter8811
2016. január 12. 21:33
"30 dollár alá esett az olaj ára" És a 30 dollár elütötte.
teljesenertelmetlen
2016. január 12. 17:52
Nem lehet elégszer hangsúlyozni: a bevándorlóknak és a terrorizmusnak semmi közük egymáshoz...
kuzmics
2016. január 12. 15:08
Totális a megfigyelés. Csak arról nem tudnak, amiről nem akarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!