Kirúgták munkahelyéről a migránsokat veszélyeztető kamionost

2015. december 05. 11:53

Kirúgta osztrák tulajdonú, pozsonyi székhelyű munkáltatója azt a kamionost, aki saját videófelvétele tanúsága szerint ráhúzta a kormányt egy csapat kamionosokat zaklató migránsra Calais-nál. A felvételt trágár szöveggel narráló Jeddi Árpád Levente Facebook-posztban közölte a hírt.

2015. december 05. 11:53

Kirúgta osztrák munkáltatója a kamionost, aki saját felvétele tanúsága szerint ráhúzta a kormányt a kamionokat kővel dobáló migránsokra Calais-nál. „A DABEDA sro. Osztrák tulajdonosa Peter Gratz indoklás nélkül felmondta a munkaviszonyomat. Ezekben a percekben indultam el az Ausztriából Magyarországra. Le fogok merülni és Pozsonyból jelentkezem online. Üdv mindenkinek!” – írta a férfi Facebookon.

Az Origo arról ír, hogy a férfit indoklás nélkül rúták ki, amit megtehettek, hiszen egy hónapos próbaidőn volt a cégnél. A férfit korábban csak arra kérte a munkáltató, hogy ne tegyen fel az internetre hasonló felvételeket. A férfi a TV2 Mokka című műsorának adott interjúban tagadta, hogy ráhúzta volna a kamiont az út mentén sétáló migránsokra: szerinte csak kikerülési manőverről volt szó.

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Birkaisztán
2015. december 06. 09:27
Bal-Rad komm: Valami homályos bankrablási históriával hozzák össze a rendőrök a történteket. Magyarázat képpen. De nem is ez a lényeg! Adott egy félmeztelen, a borbélyüzlet előtt a kezében borotvát fogdosó ember. Vele szemben féltucat-automata fegyverekkel fölszerelt-rendőr, akik úgy három méter távolságból szitává lövik. Mi ez, ha nem egy szabályos, nyilvános kivégzés! Hogy MIÉRT? HÁT CSAK ÚGY! VALAMIÉRT! MERT ORDÍTOZOTT! Működik az amerikai demokrácia! Csúcsra járnak az emberi jogok! Az USA-ban! 18+ video http://www.balrad.com/2015/12/06/csucsra-jarnak-az-emberi-jogok-az-usa-ban/
Birkaisztán
2015. december 06. 09:26
Demokratáéknál kicsit szigorúbban bánnak el a törvényszegőkkel, szabályosan kivégzik Csúcsra járnak az emberi jogok az USA-ban! Ijesztő videót tett közzé egy Miami Beach-i fotográfus, aki éppen munkába tartott, amikor dugóba és értetlenkedő tömegbe futott. Leparkolt és rögtön videózni kezdett. Egy félmeztelen, láthatóan zavarodott férfit látott, aki egy fodrászüzletből ordítozott, hogy mit, nem hallotta – mesélte Marcellus Johnson. A férfi végül kijött a fodrásztól egy borotvát szorongatva, itt kezdődik a videó. Bizonytalanul odalépett egy rendőrautóhoz, valamit mondott az éppen rá célzó rendőröknek, akik erre mellkason lőtték. A férfi a helyszínen meghalt.
2015. december 06. 06:09
Néhány gondolat: -A kirúgott sofőr kb 30 percen belül kap munkát,bárhol Európában. -Szakértő legyen a talpán,ha a videóból megállapitja a sofőr vétkességét. -Az viszont videó nélkül is nyilvánvaló, hogy a sztrádán szédelgő emberek közúti veszélyeztetést jelentenek. -Az pedig, hogy mindez a rendőrök szeme láttára történik no comment. -A sofőr feljelentése szintúgy.
csuka
2015. december 06. 06:05
A feljelentő FIDESZ/DSZ-es köcsög mikor lesz kirúgva?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!