„Amit te csinálsz, az hazaárulás!” − Budaházy Edda és Zsohár Zsuzsanna vitája

2015. november 16. 16:46

Demográfiai kérdések mentén csapott össze migrációügyben Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója, és Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid szóvivője az N1TV-n.

2015. november 16. 16:46

Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója és Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid szóvivője csapott össze az N1TV KO című műsorában. Budaházy Edda helyzetértékelését azzal kezdte, hogy felvázolta: „Európa őslakos, fehér népei rohamosan fogynak”, ez a „rassz” a kihalás felé tart; eközben pedig egy sokkal nagyobb népszaporulatot produkáló kultúrából érkeznek Európába bevándorlók.

Zsohár Zsuzsanna elmondta: ő azon gondolkozik, hogy mi az az érzelmi háttér, amelyben jó érzés gyereket szülni. Számára a legfontosabb érték bőrszíntől függetlenül a gyerek. Hozzátette: számára érték a Közel-Keletről érkező gyerek is. Szerinte Magyarországot jelenleg nem érinti a tömeges bevándorlás, ami a magyar populációt Budaházy érvelése alapján veszélyeztetné.

Budaházy szerint a két vélemény üti egymás: nem mindegy, hogy mindegy a bőrszín, a származás, vagy hogy a saját nemzetét akarja erősíteni az ember. Szerinte ha most segítik a családokat, akkor kipusztul az európai ember. A vita ezután sok irányban indult el, szóba került a magyarországi cigányság; illetve az is, hogy Magyarországon miért nem akarnak gyermeket vállalni a magyar nők. Budaházy Edda szerint például a pénzt nem a menekültekre kéne költeni, hanem családtámogatásra, mivel ez egy háborús helyzet.

A megoldásról szólva Budaházy elmondta: katonai puccsokra van szükség, hogy olyan emberek kerüljenek Európa vezetésébe, akik meg merik hozni a nehéz döntéseket. Ezek pedig: határzár és tűzparancs. Zsohát szerint az egészségügy- és szociálisügyi döntéshozók közép kompetens embereket kéne ültetni, például nőket. Szerinte maga a bezárkózás, tehát a migráció megszüntetése alapvetően nem oldja meg a magyar demográfiai problémákat. Hozzátette: ehhez a körülményeket kell javítani; illetve az akut demográfiai problémákat akut megoldásokkal kell kezelni, például a bevándorlás ösztönzésével, például konfliktuszónákban fekvő keresztény országokból.

A felvétel a párizsi terrortámadás előtt készült.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nokifirst
2016. március 06. 10:01
Az összes nyilvánosan szereplő Budaházy ilyen vérhülye? Csak kérdezem...
gwrf
2015. november 17. 12:59
az a legviccesebb, hogy mindketten az őrült Geréb hívei.
leech
2015. november 17. 12:20
Egy probléma van ezzel a Zsohárral, ugyan úgy mint a többi MAGYAR ellenes zsidóval. Az,hogy nem MAGYARok és nem tudják átérezni az országunk iránt érzett szeretetünket ! Minden problémájuk,gondjuk,ebből fakad ! Ezek csak élnek bele a nagyvilágba,odamennek ahol jobban érvényesülnek, azaz ahol jobban lehúzzák hasznos munka nélkül a kenyér adó országot . Ehhez még párosul egy MAGYAR ellenes gyűlölet,meg bűnös nemzetezés heted íziglen ! Azt nem értem , ha nem értenek egyet velünk,vezetőinkel,politikánkal, mi a faszért nem migrálnak a picsába akárhová ? Valószínűleg anyagi okokból ? Nagyon jól ellavíroztok itt mi ? Az élősködés az amihez a legjobban értetek . Nem vitás . Paraziták !
Agnieszka
2015. november 17. 09:15
Úgy gondolom, h. a kétkeresős családmodell, mely kifejezés szemérmesen leplezi, h. egy család az illető országban és szakmájában átlagosnak nevezhető életszínvonalat egy keresetből NEM tudja élvezni, mindennél hatékonyabb érv és ok a tömegesen 2-3 gyermek vállalása ellen. A szegény országokban részben a születés szabályozás drasztikus és kevésbé drasztikus módjai is elérhetetlenek, másrészt veszteni valója sincs igazán a családnak, ezen kívül szinte minden családban sok a gyerek. Ezzel szemben Magyarországon nagyon sok a veszteni való, sok okból kifolyólag a jövedelmek alacsonyak, már az önálló lakás szerzés is szülői segítség nélkül szinte reménytelen. Ha csak annyit tudna a kormány elérni, h. a szerencsésebb, fejlettebb országok lakásépítési technológiáit a honi építőipar belátható időn belül átvegye, a telekspekulációkat letörje, az is elég fontos lépés lenne előre. Mostanában gyakran mutatnak a TV-ben intézményekben étkező kisgyerekeket. Valahogy nem tudok attól az érzéstől megszabadulni, h. milyen más lenne ez otthon, egy normális családi körben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!