Átvágta a drótakadályt a DK-s Kakuk György, előállították

2015. szeptember 01. 13:04

„Állítsátok meg az őrületet, mutassatok szolidaritást!” című sajtótájékoztatója keretében átvágta a gyorstelepítésű drótakadályt Kakuk György DK-s képviselő Milica Mančić Stojković szerb újságírónővel Röszkénél. A politikust a gyoda megrongálása után előállították a rendőrök.

2015. szeptember 01. 13:04

Kakuk György, a menekültek útját Görögországtól végigjáró DK-s politikus átvágta a gyorstelepítésű drótakadályt a déli hatánál – írja a Szegedma. Szerb oldalról a szerb Fox TV újságírója, Milica Mančić Stojković segédkezett a cselekményben. A politikus szerint a gyoda praktikus, menekültügyi haszna mérhetetlen: a szerb és magyar embereket viszont szétválasztja. 

A kerítéssel „gigantikus középső ujjat mutatunk nekik” – közölte a macedónokra és a szerbekre utalva. A politikus szerint a menekültkérdés megoldásához a probléma forrását kezelő európai összefogásra lenne szükség, újra élhetővé kell tenni a mediterrán térség azokat országait, melyeket kénytelenek az emberek elhagyni.

A sajtótájékoztató keretében Kakuk és a belgrádi újságírónő átvágták a drótakadályt a határon. A rendőrség ezután előállította Kakuk Györgyöt. A rendőrök tájékoztatása szerint a politikus tulajdon elleni szabálysértést követett el. Ezt Kakuk György is elismerte, hozzátéve: a rendőrök szabályszerűen jártak el.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tündér_Lala
2015. szeptember 02. 08:59
Mentelmi jogától megfosztani, gyorsított eljárásben elítélni.
pollip
2015. szeptember 02. 08:16
Ezzel az átvágással meg kellett volna várnia a törvénymódosítást:-) nem merte:-)
szuverén
2015. szeptember 02. 08:09
-Félek, beképzeli magának, hogy bátor volt. Pedig csak egy szánalmas, magamutogató senki. -Van elég gond a népvándorlással, de ő igyekszik tovább nehezíteni. Győzelemjelét mutatja, mit győzött le? -Egyenjogúsági alapon az ott lévő hölgyet, miért nem ültették mellé?
áfonya
2015. szeptember 02. 01:45
Az elvtárs bemutatót tartott a ballibsi sajtónak hogy a betolakodók milyen szerszámmal induljanak a magyar határ felé .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!