Egy nap alatt összeszedte az LMP az aláírásokat Veszprémben

2015. január 06. 07:52

Ilyet még nem csinált az LMP: Gerstmár Ferenc egy nap alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges 500 aláírást Veszprémben. „Van igény az általunk kínált politikára” – összegezte a tanulságokat Gerstmár. A párt folytatja az ajánlások gyűjtését.

2015. január 06. 07:52

Az LMP egy nap alatt összegyűjtötte a szükséges 500 ajánlást a február 22-i veszprémi időközi választásra – közölte a párt hétfő este az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az LMP történetében ilyen még nem volt. „Van igény az általunk kínált politikára” – jelentette ki Gerstmár Ferenc, a párt képviselőjelöltje. Hozzátették, hogy folytatják az ajánlások gyűjtését.

A jelöltek hétfőn kezdhették meg gyűjteni a választók ajánlásait a voksolásra. Az időközi országgyűlési választáson – miként a múlt év áprilisi voksoláskor is - már nem ajánlószelvényeket kell gyűjteniük, hanem ajánlóíveken kell megszerezniük az induláshoz szükséges 500 érvényes támogató aláírást. Veszprém megye 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületében azért kell időközi választást tartani, mert Navracsics Tibort, a választókerület korábbi fideszes országgyűlési képviselőjét november 1-jével uniós biztossá nevezték ki, így – mivel az uniós biztosi és a parlamenti képviselői mandátum összeférhetetlen – október 30-i hatállyal lemondott országgyűlési mandátumáról.

Az időközi voksolás 25 település választópolgárait érinti: szavazhatnak Bakonynána, Bánd, Csehbánya, Csetény, Dudar, Eplény, Hajmáskér, Hárskút, Herend, Jásd, Királyszentistván, Kislőd, Lókút, Márkó, Nemesvámos, Olaszfalu, Öskü, Sóly, Szápár, Szentgál, Tés, Úrkút, Városlőd, Veszprém és Vilonya választói.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. január 06. 13:12
Gerstmár majdnem olyan jó név, mint a Prmcsk, csak még kicsit túl sok benne a magánhangzó.
Szorgos Lajhár
2015. január 06. 11:45
Ide írom be, mert ez a tegnapi nap híre, amely elhomályosítja a Dohány/Síp utcai belháborút: http://valasz.hu/itthon/rejtely-marad-a-magyar-politika-legnagyobb-rejtelye-108165 Szabó Anett örök érdeme, hogy rákérdezett Schmocknál. Nem mintha most még kevésbé tudnék aludni a rejtély miatt. Őszintén szólva jobban érdekel, ki ölte meg Kennedyt.
Tintamin
2015. január 06. 11:44
Az LMP most baszta el. A fidesz újra nyerni fog, mert az állítólagos jobboldalon csak ők maradnak (a Jobbikkal nem kell számolni, ha csak rá nem mennek a Cozma-gyilkosságra..). Meg is érdemeljük ilyen ellenzék mellett ezt a segghülye kormányt.
alex.leopardi
2015. január 06. 11:21
nagy teljesitmény,én nem vagyok politikus de négy óra alatt összeszedném
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!