Veszprém: a DK Kész Zoltán támogatását javasolja

2014. december 02. 11:40

A DK elnöksége azt javasolja szimpatizánsainak, hogy a függetlenként induló Kész Zoltánt, a Polgári Platform elnökét támogassák a veszprémi időközi választáson február 22-én. Arra is felhívták a figyelmet, hogy ezen a választáson lesz lehetőség megdönteni a Fidesz kétharmados többségét.

2014. december 02. 11:40

A Demokratikus Koalíció elnöksége azt javasolja a párt tagjainak, szimpatizánsainak és minden demokratának, hogy támogassák Kész Zoltánt, a Polgári Platform elnökét, aki független jelöltként indul a veszprémi időközi országgyűlési választáson – közölte az ellenzéki párt elnöksége kedden az MTI-vel. Hangsúlyozták, hogy a veszprémi időközi országgyűlési választáson lehetőség nyílik arra, hogy megszűnjön a Fidesz-KDNP kétharmados parlamenti többsége.

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) február 22-ére tűzte ki az időközi országgyűlési képviselő-választást Veszprém megye 1-es számú egyéni választókerületében, ahol a novemberben uniós biztossá kinevezett Navracsics Tibor helyére választanak képviselőt.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. december 02. 17:56
Dinka Kész Ül Ék Előre az ujabb2/3-ért.
pacal
2014. december 02. 17:42
várom, hogy katanics "gyurcsányseggnyalóN.1" sándor honlapján mikor jelenik meg, hogy a "független" Kész Zoltánt kell támogatnia Veszprémnek.
afterall33
2014. december 02. 16:32
Ez a buzi fletó csakcsak a régi vacsorapartnerét támogatja!? Erre varj gombot emeszpé!
kispufi
2014. december 02. 15:16
olvassátok el az indexen, ki ez a cikk 95 %-ában kihangsúlyozottan volt fideszes, veszprémi tüntetésszervező, 'az embereknek elegük van a pártokból'-jellegű nagyon civil, aki már összevissza egyeztet mindenkivel, és akiről csal a legvégén, másfél sorban, mintegy mellékesen van megemlítve, hogy a polgári platform nevű szabadcsapat elnöke, kerék-bárczystul, kukorellystül, nehéz-posonyostul. egy feltörekvő feketeöves aberrális a kipróbáltak élén, röviden. aztán majd csodálkozik, ha az elmúlt 25 év rá is hullik, aki pedig alig van annyi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!