Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Szerelem?

2014. október 28. 07:10

Ez a lényeg, Goodfriend! Maga kormányellenes tüntetésekre jár Budapesten. Ehhez nincs joga. Ezzel maga túllépte törvényes hatáskörét, és megszegte diplomatastátusából következő kötelességeit.

2014. október 28. 07:10
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

Ez a lényeg, Goodfriend! Maga kormányellenes tüntetésekre jár Budapesten. Ehhez nincs joga. Ezzel maga túllépte törvényes hatáskörét, és megszegte diplomatastátusából következő kötelességeit. Csomagoljon, és ne takarózzon azzal, hogy a Békemenetekre is ki szokott járni, egyrészt mert ez nyilván hazugság, másrészt pedig ott sincs magának semmi keresnivalója. Remélem, a következő Békemeneten már nem lesz Magyarországon, de ha esetleg mégis, ne merészeljen kilátogatni, mert hátha felismerik. Amúgy ajánlom figyelmébe Lovas István néhány oldallal későbbi írását, abból megtudhatja, hogyan kell bánni az amerikai diplomatákkal, ha elvetik a sulykot. Hát maga elvetette. Már hetekkel ezelőtt, de most aztán végképp. Elég volt magából, és legfőképpen elég volt a maga hazájából.

S elég volt a provokációkból is. Kormányellenes tüntetést bármikor lehet tartani. Ez a demokrácia lényege. Menjen, aki menni akar, és tüntessen. De a vandál állatok terrorjából most elég. Mi az, hogy egybites focihuligánok, kigyúrt, biliárdgolyó agyú »ultrák« együtt verik szét a Fidesz székházát lúdtalpas, kígyóvállú, ultraliberális gennyládákkal? És a rendőrség valami egészen hihetetlen szakszerűségről és türelemről tanúbizonyságot téve nem veri szét ezeket a nyomorultakat…

Hol volt az ügyvivő úr 2006-ban? Akkor merre járt Goodfriend? Látta, hogy akkor mi folyt Budapest utcáin? Hol voltak akkor az amerikai diplomaták, merre aggódtak a demokráciáért?

Az Elmebeteg Bűnöző fejekre lövetett akkoriban. És az egész nyugati világ kussolt.

Most szétverik a kormánypárt székházát, a rendőrség pedig úgy teszi a dolgát, hogy egyetlen gazember sem sérül meg. Akkor hol is van a demokrácia, Goodfriend?

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2014. október 28. 17:31
Te szerencsétlen szánalmas kis fasz, az USA vs. Magyarország összecsapásban vajon melyik fél a lúdtalpas, kígyóvállú, tornából felmentett hülyegyerek?
TAVIROZSA
2014. október 28. 14:48
Nekem már sok a jóbarát, beszéljünk pl. bolgár, görög, vietnami, orosz diplomatákról, ők is meglátogatták a netadó ellenes tüntetést? Amúgy mi újság pl. Szófiában vagy Lisszabonban ? Ott hogy állnak a költségvetéssel ? Kezd az az érzésem lenni, hogy Budapest lett hirtelen a világ fővárosa, lehet leszállni Mo.-ról. Máshol is van élet a földön !
chinasky
2014. október 28. 13:51
egy szlovákvállalkozó ne ugasson. nekem.
romanov
2014. október 28. 12:31
Bayer Zsolt (bár nem tudom én is miért foglalkozok egy őrülttel) mutasson bármilyen konvenciót, ami tiltja, hogy egy diplomata megfigyelőként részt vegyen egy civil rendezvényen. Nem fog tudni, mert nem ért ahhoz, amiről beszél. Csak nagy jókedvében, hogy a Kormány megmentette a devizahiteltől (aminek a felvételére senki sem kötelezte, ennyit Bayer hozzáértéséről), most még a szembejövő villanyoszlopba is beleköt, ha nem Orbán Viktor választási plakátja van rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!