Gyurcsány-Botka paktum buktatta meg Mesterházyt?

2014. május 29. 18:28

A Pesti Srácok portál információi szerint Gyurcsány Ferenc és Botka László pár napja abban állapodott meg, hogy nem indít a DK polgármesterjelöltet Botka ellen Szegeden, ha az MSZP választmányi elnöke segít megbuktatni Mesterházy Attilát.

2014. május 29. 18:28

Gyurcsány Ferenc és Botka László áll Mesterházy Attila bukásának hátterében, írja a Pesti Srácok oknyomozó portál. A szegedi szocialista polgármester, és Gyurcsány Ferenc két nappal ezelőtt állapodott meg arról, hogy a Demokratikus Koalíció az ősszel Szegeden nem indít Botka ellen polgármesterjelöltet, cserébe viszont az MSZP erős embere elintézi Mesterházy Attila megbuktatását, írja a lap, mely úgy tudja, a szegedi DK-nál kiverte a biztosítékot, hogy a DK-s Nagy-Huszein Tibor lényegében már be is jelentette ezt.

A Pesti Srácok szerint az MSZP következő, átmeneti elnöke Hiller István lesz valószínűleg, aki tulajdonképpen Gyurcsány Ferenc visszatérését készíti majd elő a pártban. Hiller elnöksége viszont Botkának is jól jön, hiszen az őszi önkormányzati választásokig nem rá irányul a jobboldali sajtó kitüntetett figyelme, így újfent megválasztott szegedi polgármesterként szállhatna be az MSZP vezetéséért folyó küzdelembe

A lap úgy tudja, Gyurcsány konkrétan üzent is a szocialistáknak: ha nem Hiller kerül az elnöki székbe, nekiáll átcsábítani az MSZP politikusait és szervezeteit a DK-ba.

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. május 30. 09:18
Nem mindegy? A derék fiúk azt bökik hátba aki hátat fordít. De nekem speciel nincs ellenemre.
Tulipánfa
2014. május 29. 22:56
Ez egy baromság. A FIDESZ-es választási taktika része a szarkeverés. Orbán Gyurcsány képességeit elismerő korábbi nyilatkozata (nyolcvanas években), az udvari hírszerkesztőknek elegendő ok arra, hogy Gyurcsányt gyalázzák, tisztességtelennek tüntessék fel.
Brigadéros
2014. május 29. 21:55
...Ezek szerint Botka kezében volt a jégcsákány?!
Calumet
2014. május 29. 21:55
Persze ők ketten intézték el, hogy a barom szavazók ne szavazzanak az mszp-re az EP-n se, sőt külföldön se .. Kinek van szüksége ekkora összeesküvés-speedre? Az forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!