Így keresi a jót az Index

2014. január 07. 09:50

A leendő Magyar Krónika stílusában készített tudósítást az Index a Belarusz nagykövetség előtti IKSZ-es demonstrációról.

2014. január 07. 09:50

Keresik az örömöt és megvideózzák. A készülő kormánylap, a Magyar Krónika szerkesztési elvárásait vitte videóra az Index. 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sovereign
2014. január 07. 17:32
Milyen agresszív buta liba a Szandika. Attól hogy van aranyos pofikája, még emberileg-szellemileg-lelkileg egy centivel sem lesz előrébb. Ez is mekkora hányás, amikor a keresztényésget ("IKSZ") egy jó nővel próbálják eladni. Miért nem rögtön kifestett kurvákkal. Mocskos aljas istengyalázó szemét rohadt banda, akkor voltak ezek "keresztények", amikor én a dalai láma.
Hopp Pál 2.0
2014. január 07. 17:07
Szánalmasan valóságszerű, tehát röhejes, kiváló!!!!!!
Vén Csataló
2014. január 07. 16:07
Már csak azt kellene valahogy megtudni, hogy honnan tudja az index nevű libsi szennylap, hogy milyen lesz a "leendő" Magyar Krónika stílusa? Csak nem időutazókat foglalkoztat az index? Mivel élek a gyanúperrel, hogy nem, ezért sajnos kénytelen vagyok megállapítani, hogy ebbe a kis bornírt pimaszkodásba csupán a kis pronyó libsi előítéleteiket tudták belegyömöszölni. A rögtön ez után következő kérdésem pedig az lenne, vajh, hogyan lehet egy modern, haladó "progresszív" libsi ennyire baromian előítéletes, s hogy nem sikerül felfogniuk azzal a baszott nagy(nak gondolt) intellektusukkal azt az egyszerű összefüggést, hogy ekkora ennyi rosszindulatú előítélettel ab ovo nem lehet liberális az ember. Vagyis amikor ilyet recskáznak össze, akkor az nem a leendő Magyar Krónikáról szól, hanem az csupán a saját, súlyosan korlátolt és csúnyán képmutató világképük lenyomata.
kjkj945
2014. január 07. 13:36
"" A NAGY TITOK Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted Szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot. ""
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!