Két góllal verte a válogatott Andorrát

2013. október 15. 22:00

A pénteken csúfos vereséget szenvedő magyar válogatott 2-0-ra verte Andorrát, Észtország azonban kikapott Romániától, így csak harmadik lett a magyar csapat. Nehezen törte fel az andorrai védelmet a magyar válogatott.

2013. október 15. 22:00

A budapesti mérkőzésen két góllal verte a válogatott Andorra csapatát. Az első gólt az ötvenedik percben Nikolics Nemanja, a Videoton FC honosított csatára szerezte. A második gól Vanczák beadásából született a hetvenhatodik percben, az andorrai válogatott védője szerencsétlen mozdulattal saját hálójába juttatta a labdát. A magyar válogatottnak a Hollandiától elszenvedett csúfos pénteki vereség dacára még volt esélye megszerezni a pótselejtezőt érő helyet, de mivel Románia 2-0-ra verte Észtországot, ők ugrottak a csoport második helyére. A magyar válogatott a harmadik helyen zárt.

Az első játékrészben a magyarok voltak valamelyest fölényben, ki is alakítottak néhány ígéretes lehetőséget, gólt azonban nem sikerült szerezniük. A támadások döcögősek voltak, az átütő erőt nem lehetett érezni a nemzeti csapaton, ezt a közönség két alkalommal is hangos „Ébresztő, ébresztő!” rigmussal jelezte. A máskor zsúfolásig megtelt „B-középben” ezúttal körülbelül 120-150 néző foglalt helyet. Az andorraiak némi meglepetésre többször is eljutottak a magyar tizenhatosig, sőt, helyzeteik is voltak. A 90. válogatottságát ezen a meccsen ünneplő Király Gáborhoz háromszor gurították haza a labdát a félpályáról, ezekre a megmozdulásokra a nézők füttyszóval reagáltak.

A szünet után nem sokat változott a játék képe, bár Csábi József megbízott szövetségi kapitány két cserével próbálta frissíteni a magyar csapatot. Néhány perc után megtört a jég, előnyhöz jutott a hazai gárda, az andorraiak azonban – önmagukhoz képest – változatlanul veszélyesen futballoztak. A magyar válogatott noha később növelte előnyét, a folytatásban sem játszott akkora fölényben, mint az a papírforma alapján várható lett volna, s végül nehézkes győzelmet aratott a pireneusi miniállam csapata felett.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2013. október 16. 13:24
Megvertük Andorrát? A picsába, de jók vagyunk mégis, a hollandok elleni nyócegy csak egy botlás volt.
Marianer
2013. október 16. 11:13
"1974-ben jelent meg [Végh Antal] talán legnagyobb vitát kiváltó, az egész magyar közvéleményt megmozgató szociográfikus esszéje, a Miért beteg a magyar futball? Véleménynyilvánításra késztető, állásfoglalásra kényszerítő, az egész ábrázolt világot modellértékűen tárjta olvasói elé, őszintén felfedve a gondokat, megoldásra váró kérdéseket; szenvedélyes gondolkodásra és vitára ingerelt." (wikipedia) Ennek HARMINCKILENC esztendeje...
Nemzeti Mutyikos
2013. október 16. 11:09
http://sportgeza.hu/futball/2013/10/16/mlsz_csanyi/ nyihihi.. kocsis matyi a regi valasztasi csalo csaladbol szarmazo vegleny is megkapta csanyitol a pakkot. :DDD "az olyam ember mint kocsis fogja be a szajat es hazudjon a fideszben tovabb mint szovivo."
krisztoforo48
2013. október 16. 10:52
Kicsinyhitűek!Ez a következő sorsoláskor kapható ellenfelek megtévesztése,ez teljesen nyílvánvaló.Ha Kajesz lesz a szöv.kap. a Sirató nevű becsület süllyesztőből,olyan új taktikát fog kidolgozni,hogy az ellen teljesen ellehetetlenül.Nekem már elárulta,Miska-kocsognak fogja hívni az új felfekvést-akarom mondani felállást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!