Már regisztrált a magyar választásra az RMDSZ egyik vezetője

2013. augusztus 06. 12:49

Elsőként regisztrált az RMDSZ-es politikusok közül Tamás Sándor. A Székelyföldi Kovászna megye önkormányzatának vezetője, az RMDSZ háromszéki szervezetének elnöke azt mondta: fontosnak tartja, hogy éljen a lehetőséggel, és regisztráljon a választói névjegyzékbe.

2013. augusztus 06. 12:49

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) politikusai közül elsőként regisztrált a magyar választói névjegyzékbe Tamás Sándor, a székelyföldi Kovászna megye önkormányzatának vezetője, az RMDSZ háromszéki szervezetének elnöke – közölte kedden a Krónika erdélyi napilap.

Tamás Sándor a lapnak elmondta, öt évig élt Magyarországon, majd hazatért, mert meggyőződése, hogy a jövőt a szülőföldjén kell építenie. „Arccal és szívvel Magyarország felé fordulok, fontosnak tartom, hogy éljek a törvény adta lehetőséggel, regisztráljak a magyar választói névjegyzékbe, így élhetek a szavazati jogommal” – mondta az önkormányzati vezető.

 Erdélyben ezekben a napokban kézbesíti a posta azokat az űrlapokat, amelyekkel a magyar állampolgárságot szerzett erdélyi magyarok kérhetik felvételüket a választói névjegyzékbe.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. augusztus 06. 14:52
helyes
hümmögő
2013. augusztus 06. 12:53
Fogadjunk, hogy a tökös Tőkés beelőzte a regivel, mert ő is jobban teljesít? Hm!
kamasuka
2013. augusztus 06. 12:50
Na, egy szavazata mégis lesz Romániból a szociknak? ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!