Keresztény találkozót tartanak szombaton a Papp László Sportarénában

2012. október 18. 17:16

Tízezer embert várnak az Ez az a nap! címmel meghirdetett kereszténytalálkozóra szombaton a Papp László Budapest Sportarénába, ahol a vallásos zenei élet előadóinak élvonala lép színpadra - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

2012. október 18. 17:16

Mint írták, a csaknem hétórás programot a Golgota Gospel Kórus és a debreceni Dics-Suli tanárkara kezdi, majd – a tavalyi nagy sikerre való tekintettel – egy blokkban lép fel Pintér Béla és Csiszér László zenekara.

A nap kiemelt vendége lesz Matt Redman, Noel Richards, Tim Hughes és az LZ7, továbbá a Londonból indult dicsőítő mozgalom, a Worship Central (énekeseik, dalszerzőik közé tartozik Ben Cantelon, Al Gordon, Nikki Fletcher, Luke Hellebronth), amelynek dalait a közlemény szerint „milliók éneklik az egész világon”. A fellépők összesen több mint 50 nagylemezt adtak ki, 15 könyvük jelent meg, és jó néhány díjjal jutalmazták munkájukat – tették hozzá.

A tájékoztatás szerint, az eseményen részt vesz Philip Yancey, számos bestseller szerzője, aki keresztény témájú könyvei által vált híressé világszerte. Az amerikai író csaknem harminc könyvéből eddig több mint 14 millió példányt adtak el és 35 nyelvre fordították le őket. Magyar nyelven eddig 6 könyve jelent meg, a hetediket az idei Ez az a nap!-ra adják ki.

Az eseményen tartós élelmiszert és ruházati cikkeket is gyűjtenek rászorulóknak az Aréna bejáratánál. A programban szerepel egyebek mellett Misszió Expo, 24 órás dicsőítés (amely már péntek este 11 órától elkezdődik az Aréna különtermében), gyermekprogram (gyermekszíndarabok, bábműsorok, kézműves foglalkozások), illetve szemináriumok és workshopok. A rendezvényről bővebb információ található a www.ezazanap.hu honlapon.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!