Közlemény a hírolvasó rosszullétéről

2012. április 09. 18:01

Auth Magdát kórházba szállították.

2012. április 09. 18:01
MTVA

A Kossuth Rádió 2012. április 8-án, a Vasárnapi Újságban reggel 6 órakor kezdődő hírei a beosztott hírolvasó-bemondó rosszulléte miatt hibásan hangzottak el. A bemondónő munkavégzés közben, a mikrofon mögött lett rosszul. Az MTVA határozottan cáfolja az interneten terjedő híresztelést, amely azt állítja, hogy a hírfelolvasó alkoholos befolyásoltság alatt... volt. A munkatársak intézkedésének köszönhetően Auth Magdát kórházba szállították, gyógykezelése jelenleg is tart. A család kérésére állapotáról további információkat nem áll módunkban közölni. Auth Magda bemondónő hangja jól ismert a közszolgálati rádióhallgatók számára, több évtizede hallható a Magyar Rádió csatornáin, megszámlálhatatlan hangfelvétel és műsor fűződik nevéhez. Az MTVA Auth Magdának jobbulást kíván, és kéri a média világát, hogy egyik kollégájuk betegségéből a továbbiakban ne csináljanak pletykát, bulvárhírt a valóság ismerete nélkül.

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marton Géza
2012. április 10. 12:18
A legtöbben nem gúnyolták a betegségét, kár itt moralizálni, meg a trottyosék MTI-s közleményeit citálgatni. Sokkal inkább szóbakerült ennek a szenilis rádiónak az elemzése, és ezen keresztül némi politika. :)) De a mandiner erről szól. Mint embernek magam is mielőbbi és teljes gyógyulást kívánok! Ettől függetlenül siralmas és hiteltelen a hazai "köz"média, és rendkívüli igénytelenségre utal, ha valaki ezt fogyasztja, pláne, ha még tapsol is hozzá... Elég bekapcsolni az "M1"-et, és körülnézni, van ott minden: gnóm és/vagy töltöttgalamb híradósok, tanyasi időjós, ódon műsorok... és: a közpénzből elherdált milliárdok, azoknak az adójából is, akik magasztalják ezt a szemétdombot! A rádió pedig ugyanez. Végtelen, összevissza szófosás, dementált üvöltözés ("rádiókabaré"), trágya színvonal és persze itt is a közpénz pazarlása... Inkább erről van szó!
Szonja
2012. április 10. 10:42
Jobbulást kívánok Auth Magdának! Aki pedig mocskolja csak azért, mert beteg, az szégyelje magát! A HVG.hu is szégyelje magát! Auth Magda egy művelt, intelligens nő aki élvonalbeli volt a szakmájában. Majd ha a bulvárszennyújságírók is ilyen életpályát futnak be, akkor beszéljenek. Amúgy beszédzavart bármilyen agyi történés okozhat, stroke vagy agyvérzés is, de számos más ok is lehetett.
megyer
2012. április 10. 10:13
Létezik ennyi gonoszság? :(
durrbele
2012. április 10. 09:31
Ez a csajszi nemvolt piás.érdekes hogy ennyi alkoholista sem ismeri fel a piás beszédet!Szekeres nó annak nem a szél fújta el a szavait! Enyhe agyvérzés.Jobbulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!