Anonymous a Jobbik ellen

2012. április 20. 17:39

A hackercsoport pénteken, Hitler születésnapján meg akarja támadni a Jobbik legfontosabb szócsövét.

2012. április 20. 17:39

♯opFuckThe Nazi Engaged - 2012. április 20. (péntek) 21.00 / 20th of April (Friday) 21.00 (CET, GMT+1)
DDoS attack by Anonymous opHungary.

Üdvözlet, polgárok! A magyar Anonymous vagyunk.

Évek óta tétlenül nézzük, ahogy a szélsőjobboldal aktivizálódik, a gyűlöletkeltés, a rasszizmus, az idegengyűlölet, a szexizmus és a homofóbia erősödik, a paramilitáris csoportok razziái, felvonulásai mindennapossá váltak. Gyűlöletet szítanak az utcáinkon, a tereinken, a médiában; a cigányok, zsidók, melegek, bevándorlók és mások kiirtására szólítanak fel. Magyarországon ezek az erők már a Parlamentben is ott vannak, és rengeteg embert, sok fiatalt tévesztenek meg hazug és emberiségellenes ideológiájukkal. Meg kell állítanunk őket! Ezért úgy döntöttünk, hogy április 20-án (pénteken) leromboljuk a legnagyobb magyar szélsőségesek legfontosabb szócsövét! Tarts velünk!

Április 20. Hitler születésnapja
– a magyar nácik és szélsőségesek nem fogják elfelejteni ezt a napot!

Hitler meghalt, és méltó helyére, a történelem pöcegödrébe került. Mégis vannak, akik kiássák hamis, gyűlöletkeltő eszméjét a sírból. Nem fogadhatjuk el, hogy egyesek módszeresen üldöznek embereket a másságuk miatt! Nem minden ember egyforma, de minden emberi lény egyenlő. Egyek vagyunk. A történelem folyamán sokan voltak, akik többnek érezték magukat embertársaiknál. Ez egy beteg és megosztó politikai gyakorlat, amelynek
következménye végzetes volt sok millió emberre nézve. A gyűlölet brókerei megtévesztik társaikat és követőket toboroznak. Magyarországon is már régóta gyökeret vert az emberellenes megosztó gondolkodásmód, amely kikezdi az ép emberi kapcsolatokat és bűnbaknak kiált ki bizonyos közösségeket.
Eltiporja az olyan egyetemes emberi értékeket, mint az egyenlőség, szabadság, igazság, becsület. Egy beteg, magát felsőbbrendűnek képzelő emberen a gyűlölet és az agresszió uralkodik, nem ismeri a szeretetet. Mi, Anonymous harcot folytatunk ezek ellen az emberek ellen – kövess minket! Ne hagyd, hogy a világ és országunk ismét a megosztó gyűlölet uralma alá kerüljön!

A nácik, a szélsőséges, rasszista ostobák megismételnék a történelem legsötétebb bűneit, újabb zsákutcába kergetnének minket, céljuk a háború. Nem kérünk ebből! Csatlakozz hozzánk a harcban: állítsuk meg az embergyűlölőket! Pénteken megmutatjuk nekik, hogy minden ember egyenlő, kivétel nélkül!

Anonymous vagyunk, nem felejtjük el a bűnöket, nem bocsátunk meg a bűnösöknek, nácik! Pénteken számítsatok ránk!

Összesen 282 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kis Balázs
2012. április 22. 10:15
Kedves Mandiner! Nem kéne a cikket frissíteni, vagy kirakni egy újat? Hisz az történt, hogy a jobboldaliak "feltörék" az Anonymoust! Nyilvánosságra hozták a főszervező nevét, (aki nem mellesleg Gyurcsányista) egy kamuképpel nevetségessé tették a pénteki akciót, majd a facebookról kitiltották a szervezőket, akik így nem tudtak újabb célpontot megadni. Gyönyörű szabotázsakció történt, mi rámutatott, hogy a magyar Anonymous a végleteig megosztott volt a szélsőjobb elleni támadásban, és ezt nem csak távolmaradással fejezték ki. Az nem hír, ha a nagymama megeszi a farkast? Nem szenzáció? Engem eléggé zavar, hogy a médiának hír egy pár perces szerverleállás, de ha a "nagy" Anonymoust szivatják meg, akkor mindenki kussol róla... hisz jobboldaliak szivatták meg.
Krupp Skya
2012. április 21. 18:22
Anonimuszék generálták a 22.000 milliárdot is?
Krupp Skya
2012. április 21. 18:05
Ha egy póráznélküli kutyasétaltatás 180.000 Ft, akkor ilyen, közüzem megzavarását előidéző Email áradat gondolom megér 200.000 Ft-ot darabonként ha nincs elég pénze a Kommunista FaszFejnek minimálbérért ledolgozhatja.
Kal
2012. április 21. 13:22
Az elmúlt 24 óra tanulságait az Anonymus "hadüzenetével" kapcsolatban összefoglaltam a Kaleidoscope blogban: http://kaleidoscope.blog.hu/2012/04/21/anonymus_kontra_jobbik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!