Orbán havonta mínusz tízezer forinttal támogatná a munkába járás költségeit

2012. január 30. 13:48

2006 januárjában, Szentesen Orbán Viktor azt ígérte, hogy kormányra kerülve jelentősen csökkenti az autóval munkába járás költségeit. Hát... nem.

2012. január 30. 13:48
Ceglédi Zoltán

„Ma, ugye az autóval munkába járóknak 9, azaz kilenc forintot tart méltányos költségtérítésként megállapítani a vonatkozó rendelet. Tehát például Budapestről Kiskunhalasra elautózni a jogalkotó szerint 1.300 forintból megoldható. De sebaj, ez így van már hét éve, nem Orbán tehet róla.

Most viszont jött a hír, hogy azután, hogy egekben a benzin ára, nem kis részben a jövedéki adó emelésének köszönhetően, és azután, hogy a négynapos autópálya-matrica helyett is tíz napra kell vásárolni, és az autósok fizetik az új baleseti adót is, a legújabb javaslat szerint minden fővárosi autós még perkáljon le havi tízezer forintot, úthasználati díj címén. Nem is titkolva, ez nem az autósok által használt utak karbantartására, hanem a BKV hiányának (bravó Tarlós, bravó, Vitézy) kozmetikázására kell

Szóval jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy az autóval munkába járás költségeit havi mínusz tízezer forinttal támogatja a kormány. Pont, ahogy Orbán ígérte a szájával.”

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2012. január 31. 06:17
Az a bajom, ha Gyurcsány uralkodna jobb lenne?Nem. Ha a Szanyi kapitány?Ha a Schifferék? Pfffff! Sakkó?
wartog
2012. január 31. 06:14
ha csak ennyi lenne...?Nekünk kettőnknek cca. 1 millával jön be kevesebb 2012-ben de 30%-al több a költségünk, mégis bízom, hogy talán lesz kicsit jobb is.
Vizigót
2012. január 30. 21:25
Zolika szegénykém, majd a jereváni rádió bemondja a frankót, addig is vizionálj nyugodtan tovább.
fiandre
2012. január 30. 20:04
Hazudni, csak gondosan, szépen, ahogy a csillag meg az égen, úgy érdemes...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!