Avasi Szent Ferenc

2012. január 31. 17:05

Elnyerhette a bolgár királykisasszony kegyeit valamint annak Apró palotáját.

2012. január 31. 17:05
Radagas

„A legújabb szerzetesrend megalapítója már kisgyerekkorában megismerte a reakciós-katolikus ármánykodást, ugyanis éppen az egyház államfője nevét viselő városban látván meg a napvilágot predesztinálódott a kiszvagyon, a kádkő és rendőrattak büszke triumvirátusának védelmére. Gyerekkora sanyarúan telt. Dacára, hogy leendő szerzetestársai uralták a rendszert, szűkebb környezete csúfolta, lenézte. Ezért, fennsőbbségét érzekelve, különféle kísérleteket kezdett, például heavy metal zenére néptánclépéseket lejtett, illetve őmaga is segédkezett egy zenekarnál technikusi minőségben. Miután tehetségét nem értették meg, önszántából otthagyta a laikusok tömegét és világmegváltásba fogott, néha még kemény teológia vitákba is bocsájtkozott – egyik leghíresebb axiómája az istenléthez köthető, melyet Függönyteorémának is neveznek és röviden úgy lehet összefoglalni, hogy ha létezik Isten, akkor le kell esnie a függönyrámának. (Kísérleteiről és teorémájáról bővebben a Reform 2005 július 15-i 28-29-i összevont számában olvashatnak az érdeklődők)

Mivel egy ilyen fároszi képességű ember kizárólag a népért és a népből él, ezért korán politikusi pályára adta a fejét. Természetesen ehhez különféle próbákat kellett kiálljon és mint a mesebeli királyfi, hármas, házasságnak nevezett próbatétel után elnyerhette a bolgár királykisasszony kegyeit valamint annak Apró palotáját. Ezután küzdelmes élete kissé megnyugodott, ám mivel lelkében, mint az úttörők zászlajában, lobogott a pozitív gondolkodás, annak minden népjobbító hozadékával együtt, szétosztotta vagyonát megbízható hívei között, csupán annyit kérve, hogy néha – néha engedjék meg neki, hogy játszhasson a kincseskamra kulcsával. Természetesen egy ilyen nagy ember nem elégedhet meg csupán ennyivel, ezért, látván az ország sanyarú helyzetét, félredobta teológiai munkáit, többet nem bérmálkozott és odaszegődött egy jószándékú szuperkém mellé, hogy kirántsa az országot az idő vasfogából, hova a retrogád, antiszemét és hortifasiszta Orbán dobta bele, hogy taposson rajta.”

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Plagizátor terminátor
2012. február 01. 11:48
Nem piskóta, az igaz, De ismét csak az a bajom, amit folyton kifogásolok a kiváló, nagyszerű, szent és sérthetetlen (néha bizony érthetetlen) , jólelkű-jóarcú stb. jobber íróknál, posztolóknál, kommentelőknél. Nem a múlt az érekes, hanem a jelen. Nem Gy.most a miniszterelnök , hanem O. És a végén: igaz, vagyonos, igaz jól nősült. De mintha előbb lett volna gazdag és utána politikus, míg a másik oldalon ugyenez nem mondható el. És ezt valamiért soha nem piszkáljátok.. Vajh' miért?
gary_cooper
2012. január 31. 19:02
Jót mosolyogtam az íráson. Azon meg még inkább, hogy a sok agymosott gyurcsány-fan a szenteskedést komolyan is veszi. Annak ellenére, hogy nem is hisznek Istenben és a szentekben... De ez a csekély ellentmondás sem zavarja öket a nagy gyurcsány-imádatukban.
Hőhe
2012. január 31. 18:26
Nem írtuk még le mer' tudjuk, hogy ő olyan h,arcos típus.) http://29.media.tumblr.com/tumblr_lvqrfbJJt71qa3xt1o1_500.png
Justicia
2012. január 31. 18:02
Ócska kis pamflet-féleség, nem is szellemes. Az ilyenek pár év múlva orbánról írnak hasonlókat, "annyit is érnek".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!