Michael Jackson orvosa bűnös

2011. november 08. 11:40

Conrad Murray-t bűnösnek találták gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában. Nem derült ki egyértelműen, hogy a doktor saját kezűleg adta-e be a végzetes mennyiségű Propofolt Michael Jacksonnak, vagy csak egyedül hagyta az énekest a gyógyszerrel.

2011. november 08. 11:40

Az esküdtszék tízórányi tanácskozást követően, a második ülésnapon meghozta ítéletét Conrad Murray ügyében. Michael Jackson orvosa bűnös gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában. Az nem derült ki egyértelműen, hogy a doktor saját kezűleg adta-e be a végzetes mennyiségű Propofolt Jacksonnak, vagy csak egyedül hagyta az énekest a gyógyszerrel.

Murray-t azonnal őrizetbe vették, a bíró nem állapított meg óvadékot. A végső ítéletet három hónap múlva mondják ki. Az orvos összesen négy év börtönbüntetést kaphat, az időtartam felét fogja maximum a rácsok mögött tölteni, a büntetés másik felét pedig házi őrizetben ülheti le. Ha szerencséje van, akkor büntetése egészét házi őrizetben töltheti, de megúszhatja felfüggesztettel is. Conrad Murray praxisát viszont biztosan visszavonják örökre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!