Megszólalt Eszes volt élettársa

2011. november 08. 18:11

A Véderő vezetőjének egykori élettársa elmondta: a csütörtökön elhunyt férfi nem követett el erőszakot sem ellene, sem fia ellen. A nő ugyanakkor megerősítette, hogy a közelmúltban szakított Eszes Tamással.

2011. november 08. 18:11

Az Atv.hu telefonos megkeresésére megszólalt a csütörtökön öngyilkosságot elkövető Eszes Tamás élettársa. A gyöngyöspatai időközi önkormányzati választásokon tíz százaléknál is többet elérő Eszes állítólag az élettárssal való szakítás után akasztotta fel magát.

A portál tudósítója korábban úgy értesült, hogy a Véderő nevű szélsőjobboldali szervezet vezetője rendszeresen verte élettársát, valamint élettársának gyermekét is. Az Atv telefonos interjújában az asszony ezt tagadta, a szakítás és az elköltözésről szóló híreket viszont megerősítette.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Machiavelli
2011. november 09. 06:28
Az elkövetési mód a helyszín ismerete nélkül olyan elkövetőkre utal, akik erős gyűlöletből követték el a tettüket és meg is akarták büntetni Eszest, vagy valakik ezt a látszatot akarják kelteni. Azt hiszem érdemes nyíltan is megfogalmazni, hogy vagy cigányok voltak, vagy valakik, akik rájuk akarják kenni, hogy kiprovokáljanak egy visszacsapást. Namármost általában az egyszerűbb magyarázat szokott az igaz lenni...
vizipipa
2011. november 09. 01:08
Meggyilkolták a Véderő parancsnokát? http://nol.hu/mozaik/meggyilkoltak_a_vedero_parancsnokat_
rakosi
2011. november 08. 20:39
http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Eszes%20Tamas/Eszes%20Tamas.htm
Aldo Raine hadnagy
2011. november 08. 20:13
"A Véderő vezetőjének egykori élettársa elmondta: a csütörtökön elhunyt férfi nem követett el erőszakot sem ellene, sem fia ellen. " Tehát akkor igen. Valószínűleg ennek a degeneráltnak a társai még fenyegetik a családot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!