Lezuhant egy betörő a Józsefvárosban

2011. november 24. 11:58

A pókember néven elhíresült, erkélyről erkélyre közlekedő betörő egy panellakás hetedik emeletéről zuhant le szerda hajnalban.

2011. november 24. 11:58

Szerda hajnalban meghalt G. Csaba, a pókember néven elhíresült betörő. A 22 éves férfi egy Szigony utcai panelház hetedik emeletének ablakpárkányáról zuhant le – az esés az életébe került.

A férfi mintegy húsz métert zuhan, mielőtt elérte volna a földet – a baleset a Blikk forrása szerint azért történt, mivel a betörő megijedt, amikor a szemközti házban az egyik lakó rágyújtott az ablakban.

A Blikk már korábban is írt a falmászó betörőről: a pókember általában erkélyről erkélyről ugrálva hajtotta végre a bűncselekményeket, a rendőrök is egy efféle üldözés után fogták el korábban egy VII. kerületi betörés után.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!