Karácsony Gergely

2011. november 14. 16:22

Az ifjú reménység, akit még egy Lévai Katalin is durván megver egy választáson, talán nem is igazán ifjú reménység.

2011. november 14. 16:22

Az LMP egyik legismertebb, legfelkészültebb arcát küldte a ringbe, hogy megvívjon egy elismert polgármesterrel és a szocialista ponyvaregényipar üdvöskéjével, Lévai Katalinnal a Rózsadomb mögötti budai hegyek parlamenti képviseletéért. Az észak-budai hegyvidék nem méltóztatott reszketni a fideszes túlhatalomtól, így kényelmes többséggel nyert az első fordulóban a Fidesz. Karácsony régebben még az MSZP-LMP-Jobbik megaolajfát is belebegtette, de most az MSZP és az LMP viszonylatában sem sikerült eredményt elérnie. A szocik is elhúztak az LMP jelöltje mellett, aki bejelentette: korábbi feltételes visszalépési ígérete ellenére úgy döntött: nem lép vissza a második fordulótól. Nem mintha nem lenne mindegy: bár a magyar média hangos a Fidesz elleni csatazajtól, az ezzel láthatóan nem törődő budai választópolgárok két hét múlva kiosztják második pofonjukat is az ellenzéki jelölteknek.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vizigót
2011. november 15. 23:31
"Karácsony régebben még az MSZP-LMP-Jobbik megaolajfát is belebegtette" És ezzel ki is írta magát a normalitásból. Hülyékre meg a budai ember nem szívesen voksol.
elfelejtette
2011. november 15. 19:57
"bár a magyar média hangos a Fidesz elleni csatazajtól, az ezzel láthatóan nem törődő budai választópolgárok" A Budai zöldövezet ősidők óta jobboldali. Karácsony max. abban bízhatott, hogy az MSZP jobban megroppan, és alkura kényszerül. Mondjuk ez nem jött be.
csenge
2011. november 15. 16:12
Karácsony Gergely mindig is Fodor Gábor gyenge utánzata volt.
Szent Adolf
2011. november 14. 23:47
a minden hájjal megkent Schiffer keményen megszopatta. Egy vetélytárssal kevesebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!