Polgár Dóra

2011. október 19. 10:52

A semmiből tört elő ez az alig húszéves lány, hogy aztán alig két hónap alatt ő legyen a sajtóban az egyik leghangosabb kritikusa Hoffmann Rózsának és a felsőoktatási reformtervezetnek.

2011. október 19. 10:52

Nem kis bátorság és határozottság kell ahhoz, hogy egy másodéves egyetemista egy hallgatói csoport élére állva kiálljon a felsőoktatásban tanuló diákok érdekeiért. Ahhoz meg aztán pláne kell egy forradalmi plusz, hogy kőkeményen be is olvasson az aktuálisan hatalmon lévőknek. És ez az alig húszéves lány meg is teszi.

Ha csak az elmúlt hetek termését nézzük, Polgár Dóra, a Hallgatói Hálózat talán legismertebb arca végiturnézta a magyar sajtót: a 168 Órának arról beszélt, hogy elképesztően mérges, a Figyelőnetnek Orbán Viktor megbolondulásáról értekezett, a Gépnarancsnak a Corvinus jövőjét féltette, a MOHA onlineon pedig a hallgatókat buzdította aktívabb közéleti szerepvállalásra.

Gondoljunk bármit is Polgár Dóráról és a megszokott hallgatói megmozdulásokról: egyetemistaként, fiatalként - bármilyen nézőpontból - a közéletről gondolkodni és saját érdekeinkért megmozdulni igenis menő. Nem csodálnánk, ha Polgár Dóra végül a Közgáz COOL Listen találná magát.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kedves Robi
2011. október 26. 15:28
Nekem továbbra is egy lúzer libsinek tűnik a muff... mondjuk még felnőhet, bár ezzel a "háttérrel" nehéz lesz!
Fakutya ezredes
2011. október 22. 10:39
Hogymi? A Mandiner blogon megjelent egy a Nem tetszik a rendszer videóklip énekesének, Karsay Dorottyának címzett levél. Nem lenne érdemes sok szót vesztegetni rá: egy frusztrált kormánypárti troll arrogáns, hímsoviniszta megnyilvánulása, amit még a blog rendszeres olvasói közül is sokan megrökönyödve olvastak. A HVG újságírója azonban kiderítette, hogy a levelet író troll nem akármilyen troll http://nemtetszikarendszer.blog.hu/2011/10/21/jelentsd_navracsicsnak_a_miniszteriumi_trollt Ki mit deritett ki, hogyan es miert?
Fakutya ezredes
2011. október 22. 10:36
Tomcat is Polgar.
mélyszittya
2011. október 21. 17:46
Azért ezerszer jobb, mint Bácsfi Diána - ha van aki még emlékszik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!