Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Larry Hagman rákos

2011. október 17. 10:02

A Dallas Jockey-jánál pénteken állapították meg a rák egy könnyen kezelhető és nem halálos fajtáját. Hagman nem áll le: jelenleg is éppen a kultikus sorozat folytatásán dolgozik.

2011. október 17. 10:02

A Dallas Jockey-jánál pénteken állapították meg a rák egy könnyen kezelhető és nem halálos fajtáját - írja a Guardian. Larry Hagman, aki a szereplőgárdából egyedüliként az eredeti Dallas 13 évadának mind a 357 epizódjában szerepelt, jelenleg éppen a szappanopera folytatását forgatja: „Jockey megformálójaként minden megúsztam, pedig loptam, csaltam, hazudtam. A rák elől azonban én sem tudtam elmenekülni” - nyilatkozta a Tv Guide-nak a színész.

Hagman nem lassít: „Az orvosokkal megbeszéltem, hogy a kezelést a forgatáson kaphassam. Nincs is annál jobb orvosság, mint egy olyan sorozaton dolgozni, amit imádok, és amit szereintem a nézők is szeretni fognak”. A sorozatsztár egyébként még 1995-ben életmentő májátültetésen esett át, azóta állítólag nem fogyaszt alkoholt.

A Dallas folytatása a Ewing-klán új generációjára fókuszál, Bobby és Pamela illetve Samantha és Jockey fiaira, de az eredeti gárdából is szerepelnek majd benne négyen: Hagman mellett Patrick Duffy (Bobby), Charlene Tilton (Lucy) és Linda Gray (Samantha) is visszatér. A fiatalok szerepében Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Josh Henderson és Jesse Metcalfe látható majd.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!