Jön a Tesco Mobile

2011. szeptember 20. 16:11

Vodafone és a Tesco Mobile külön céget alapítva 2012-ben elindítja Magyarország első virtuális mobilszolgáltatóját - írja az Index.

2011. szeptember 20. 16:11

Hónapokon belül négy mobilszolgáltató lesz Magyarországon, de nem a kormány által meghirdetett mobiltendernek köszönhetően, hanem mert elindul a Tesco Mobile - írja az Index. A Tesco Mobile lesz Magyarország első igazi virtuális mobilszolgáltatója, ami nem saját, hanem mástól bérelt hálózaton nyújtja majd szolgáltatását. Információk szerint a Tesco partnere a Vodafone lesz, ám ezt egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a mobilcég kommunikációs igazgatója.

A Tesco Angliában, Írországban és Szlovákiában már működtet virtuális mobilszolgáltatást. Angliában 2,6 millió ügyfele van. A szolgáltatás sikere az egyszerűségének, a jó ár/érték aránynak és a Tesco Klubkártya pontok felhasználhatóságának köszönhető. Magyarországon is ez lehet a siker alapja, jelenleg ugyanis 1,3 millió Klubkártya tulajdonos van.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!