Botrányt kavart Cicciolina egymilliós nyugdíja

2011. szeptember 21. 10:34

Az olaszok fel vannak háborodva, amiért a pornósztárból lett parlamenti képviselő ötéves politikai munkássága után évi 36 ezer eurós nyugdíjat kapna.

2011. szeptember 21. 10:34

Cicciolina, azaz Staller Ilona csaknem egymillió forintos havi nyugdíjat kap majd euróban az olasz államtól novembertől. Ekkor tölti be ugyanis 60. életévét, azaz éri el a nyugdíjkorhatárt. Staller 1987 és 1992 között öt évig volt tagja az országgyűlésnek a liberális Radikális Párt színeiben, ez idő alatt pedig összesen 12, szexszel kapcsolatos törvényjavaslatot nyújtott be.

Az egykori pornós ügyével világszerte foglalkozik a sajtó, az olaszok fel vannak háborodva, hiszen az országban nemrég vezettek be súlyos megszorításokat, ezért nem értik, mi szükség ekkora összegeket költeni a volt képviselők nyugdíjára. Staller ezzel szemben az állítja, megdolgozott a pénzéért. Hozzátette, nincs rászorulva a pénzre, ezért egy részét biztosan felajánlja majd az afrikai gyerekeknek, és továbbra is aktívan tölti majd nyugdíjas éveit: cicis estélyeket tart az adófizetők megnyugtatására.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2011. szeptember 23. 10:21
Annyi nyugdijat kap, amennyit a befizetesei indokolnak. Fingom nincs mit lehet ezen felhaborodni.
barom segédmunkás
2011. szeptember 22. 15:59
Nem értem a felháborodás okát, amikor Berlusconinak meg, már a börtönben lenne a helye.
Soma
2011. szeptember 22. 11:26
Husika megérdemli! Sőt! Alekosz is! A mostani villalakók is! Az a családanya és családapa, aki felnevel három-négy gyereket munka mellett, arra keres, hogy ők megérdemeljék! Fél ország arra keres, hogy szavazhasson! Miről is beszélünk?? Mivel vagyunk elégedetlenek? Kik veszik a bulvárlapokat?
Kedves Robi
2011. szeptember 22. 11:10
Szerintem, akad jó néhány politikus aki még annyit se tett mint ez a rafkós vénasszony! De látom az olasz parlament is csak egy dologban egységes, a saját busás javadalmazásukban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!