Az alaptörvényt is összekente Dániel Péter

2011. szeptember 02. 11:42

A NENYI-t tavaly kaszinótojással összekenő Dániel Péter ezúttal az alaptörvényre támadt egy flakon ketchuppal.

2011. szeptember 02. 11:42

A regionális kormányhivatalok szerdán kötelezték arra az önkormányzatokat, hogy biztosítsanak díszhelyet az új alaptörvénynek a hivatalokban: külön asztalon, üveglap alatt kell kiállítani azt. Emellett egy külön alkalmazottat is kell melléjük biztosítani, hogy aki szeretne, saját példányt kérhessen az alaptörvényből. Elsőként a belváros-lipótvárosi önkormányzat közölte, hogy teljesítette a feladatot.

A baloldali botrányhős, Dániel Péter kapott is az alkalmon, és még aznap felkereste a hivatalt, hogy egy flakon ketchuppal fejezze ki a véleményét. A végrehajtást megkönnyítette, hogy az alaptörvényt nem fedte üveglap. Tettéről több fotót is közzétett a Facebookon. A ketchup mellett rövid levelet írt a miniszterelnöknek címezve: „Tiltakozom ez ellen a gyalázatos és jogsértő pártalkotmány ellen.”

Fotó: Facebook

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dani90
2011. szeptember 04. 15:50
szolgalelkűek...
tevevanegypupu
2011. szeptember 04. 12:59
Feltunesi viszketegsegben szenvedo kis gonosz nacifasiszta,latvanynak sem tul szep.
Dani90
2011. szeptember 04. 03:30
ennyi.... bekaphatja a faszomat orbán viktor és minden kétharmados csicskája én mindig harcolni fogok az igazságért ha millió szolgalelkű patkány támad nekem akkor is!
Dani90
2011. szeptember 04. 03:28
és én élni is fogok az előttem álló lehetőségekkel és kimegyek ebből az országból hogy lássak olyan "modelleket" országokat ahol működik a demokrácia fogalma a gyakorlatban is és te meg itt fogsz maradni egy seggnyaló OV-csicskaként és én pedig mikor megbukott ez a madár és elcsendesedtek a viszonyok én szépen visszatérek az országomba csak ti már akkor sehol nem lesztek mert csak szolgalelkű férgek vagytok akik hagyják magukat átbaszni mint szart a palánkon!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!