Zagyva ügye az ügyészség előtt

2011. augusztus 22. 09:42

A Legfőbb Ügyészség elé került a Sziget bejáratánál előállított jobbikos országgyűlési képviselő rendzavarási ügye.

2011. augusztus 22. 09:42

A Legfőbb Ügyészség elé került Zagyva György Gyula és társai rendzavarási ügye - írja a Hír TV. Az országgyűlési képviselőt augusztus 12-én állították elő, mivel négy társával belépő nélkül próbált meg bejutni a Sziget Fesztivál területére.

Zagyva a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom magas benzinárak elleni tüntetésén vett volna részt. A politikus felszólította az Országgyűlés Mentelmi Bizottságát, hogy adja ki mentelmi jogát. A Jobbik nem tesz lépéseket az ügyben szerintük a Szigeten Zagyva a HVIM nevében cselekedett.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. augusztus 22. 12:31
"A Jobbik nem tesz lépéseket az ügyben szerintük a Szigeten Zagyva a HVIM nevében cselekedett" Ez akkor most olyan mint anno az '56 tagadó Havas Szófia volt a Nagy Imre örökségét hirdető Fletó frakciójában..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!