Startol az X-Faktor

2011. augusztus 17. 12:07

Az RTL Klub az őszi műsorrend elején képernyőjére tűzi tehetségkutatójának második szériáját. Az X-Faktor szeptember 3-án indul.

2011. augusztus 17. 12:07

Az X-Faktor második szériája két hét múlva, szombaton indul. Az első adásban az előválogató másfél órás összefoglalóját láthatják a nézők az RTL-Klubon, az elődöntők várhatóan szeptember végén vagy október elején kezdődnek.

Ördög Nóra egyedül vezeti majd a tehetségkutató show-műsort, a csatorna sok meglepetést ígér, feltűnnek majd például az előző évadban megismert énekesek, egyikük különleges feladatot is kap. Király L. Norbert az X-Faktorhoz kapcsolódó internetes portálok számára készít majd riportokat a versenyzőkkel és a zsűritagokkal. A négy mentor, Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós, Nagy Feró marad, viszont az, hogy ki melyik csoportot kapja, valószínűleg változni fog.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!