Geszti eladta a Nemzeti Vágtát

2011. július 21. 17:00

A Lázár-testvérek megvették a Nemzeti Vágta rendezési jogát Geszti Pétertől. Az eredeti ötletgazda továbbra is tevékeny részt vállalhat a rendezvényből, kreatív igazgatóként számolhatnak vele.

2011. július 21. 17:00

A Nemzeti Vágta egyik új tulajdonosa, Lázár Vilmos az Új Ásznak nyilatkozva elmondta: óriási érdemnek tartja, hogy a Nemzeti Vágta élére állhattak. A tervek szerint a rendezvény alapkoncepciója marad, de törekednek arra, hogy bővített tartalommal - a szakmai tartalom növelésével és a színvonal emelésével - vigyék tovább a szeptember 14-18. közötti eseményt.

Lázár Vilmos kitért arra is, hogy már korábban kijelentette, hogy mivel a Nemzeti Vágta Geszti Péter alapötlete volt, nem szeretnék és nem is tudnák nélküle csinálni.
 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TroppauerH
2011. július 25. 11:59
Ezen mit kellett megvenni? Lovak -lovasok futnak körbe egy területen. Ebben mi az ötlet, amit meg kell venni? Közel 10 ezer éve csinálják a világon. Ez a Geszti gyerek tud valamit, a semmit eladni a Lázár kisvállalkozóknak. Úgy látszik, hogy ebben az országban már mindenki"hülye".
narmer
2011. július 24. 08:46
Örülök Lázáréknak Gesztin úgy áll minden ami nemzeti, mint tehénen a gatya, de VIGYÉK EL A HŐSÖK TERÉRŐL, MERT EZ NEM VALÓ ODA.
Krupp Skya
2011. július 24. 07:00
Már nincs Benn Húr túlfeszítették a szocik, Ildi meg kivágta a magas C-t
Autofocus
2011. július 24. 00:27
Az egyetlen logikus lépés volt amit Geszti tehetett. Azért kapta annak idején a megbízást a szociktól hogy taléljon ki valami nemzetit hogy a ballib kormány nemzetietlen imidzsén egy jól sikerült PR fogással valamelyest javítson, azt meg már csak mi tudjuk hogy nemzeti kötődést nem lehet boltban venni, vagy ha igen, az annyira tesz hitelessé mint egy Váci utcai Hungary póló. Aki érti, az tudja miről beszélek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!