Kónya Péter: Indul a bohócforradalom

2011. június 14. 17:13

A rendvédelmi dolgozók és a tűzoltók „bohócforradalmi” tüntetést szerveznek, melynek keretében szavazni lehet majd a Fidesz-KDNP frakció parlamenti mandátumának visszavonására. A szakszervezetek ezzel görbe tükröt állítanának a kormánynak.

2011. június 14. 17:13

 Kónya Péter, a  Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke és Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének (HTFSZ) elnöke keddi sajtótájékoztatójukat követően elmondták: szerintük a „kétharmados parlamenti többség elnyerése nem adott felhatalmazást arra, hogy visszamenőleges hatállyal alkossanak törvényeket, alkotmányos alapjogokat és magántulajdont vegyenek el, leépítsék a demokratikus jogállam intézményrendszerét, és ezzel létbizonytalanságba taszítsanak több millió embert”.

Kónya elmondta: csütörtökön az Alkotmány utcában, a Bajcsy-Zsilinszky utca torkolatánál lehet majd voksolni arra, hogy megvonják-e a Fidesz-KDNP-re tavaly leadott szavazatokat. A szavazás végeredményét a Sándor-palotánál hirdetik majd ki. Árok Kornél szerint a „bohócforradalmi” tüntetés célja, hogy egy nem reprezentatív felméréssel görbe tükröt tarsanak a kormánynak. A megmozdulásra bohócnak maszkírozott embereket is várnak.

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2011. június 15. 13:29
Kedves Honfitársaim! Ezt a tüntetést, amelyet a háttérben meglapuló posztbolsevik nemzetvesztők és liberális vazallusaik, vagyis a demokráciával szemben álló reakciós erők NAGY IMRE újratemetésének évfordulójára június 16-ára szerveztek, nem más mint aljas provokáció. Olyan provokáció, amelyet a nemzeti erők elítélnek, a résztvevőket pedig a posztbolsevik reakció csicskáinak és valóságos bohócainak tekintenek.
de karatna
2011. június 15. 13:25
Honfitársaim és józan rendvédelmisek! Egy a jelszónk,.. a 20 ezer milliárd államadósság, (harcra szebb jövőért megyünk...) amelyet elvbarátaid, az Internacionálét zengő posztbolsevik GYURCSÁNY kabinet duzzasztott fel ilyen hatalmas összegre! l A hírhedt magát " baloldalnak " nevező posztbolsevikok most moralizálnak és azt a nyomorúságot kérik számon az ORBÁN kormánytól, amelynek elkövetői ők maguk voltak. ...Amit ti RENVÉDELMIS "igazságtevők" csináltok az nem más, mint JÁKOB és ÉZSAU története......Az öreg vak IZSÁKOT úgy tévesztette mag Jákob, hogy megkapja az első szülöttnek járó apai áldást, hogy karjára kecskebőrt csavart, hogy a vak Izsák azt higgye mikor mellette áll és apjára teszi a kezét, hogy az ÉZSAU, akinek viszont Jákobbal ellentétben szőrös volt a karja. Az öreg vak Izsák megfogta a szőrös kecskebőrbe csavart JÁKOB karját, de nem értette, hogy ha ez valóban ÉZSAU karja, akkor miért JÁKOB hangját hallja. " A kéz Ézsaué, de a hang Jákobé". Rendvédelmi szakszervezeti korifeusok! Ez nálatok is így van! A karotokra különféle jól hangzó jelszavakat csavartok, de a hangotok a hataloméhes, de hatalmától megfosztott és elszámoltatásra váró nemzetromboló posztbolsevik erők hangja! Ti valójában és valótokban Jákobok vagytok! Viszont a magyar nép nem a vak IZSÁK!
de karatna
2011. június 15. 12:12
RENDVÉDELMIEK! A ti egykori és nyolc éven át országló bolsevik, posztbolsevik országvesztő bandátok, amelyik 20 ezer milliárd Forintra duzzasztotta az államadósságot, mennyire becsülte a "szerzett" jogokat? Különösen a posztbolsevik Gyurcsány kormányzat és egykori természetes és szellemi felmenői? Na nézzük mi a különbség! Az a különbség, hogy azt a Magyarországot, amelyben dédapám élt és huszár csapatparancsnokként teljesített közel négy évtizedes tényleges szolgálatot, azt a magyar történelem evolúciójaként kialakult és kikristályosodott több generációs társadalmi vezető réteg irányította. ... Az amelyben viszont te teljesítettél fegyveres szolgálatot azt a megszálló moszkovita szovjet bolsevik erők trágyavillája által a magyar társadalom trágyagödreiből, és magyarellenes szellemi dagonyáiból kiemelt réteg és személyek, és azok leszármazottai irányították még az elmúlt időszakban is. MI A KÜLÖNBSÉG? Az a különbség a fentieken túlmenően, hogy dédapám, aki egykoron a Ludovika első évfolyamában végzett, a lánya, tehát nagyanyám e családi háttér miatt, vagyis származása miatt "OSZTÁLYIDEGEN" két lett elkönyvelve a nyugdíját teljesen megvonták. A te Gyurcsányod bolsevik természetes és szellemi felmenői. Mit gondolsz családom milyen szerzett jogokra hivatkozhatott a bolsevikok által rásütött "osztályidegen" kategóriában? Mi a különbség? Az, hogy nagyapámat, aki egy jelentős településből várost szervezett. Az egykori tizenegy városatya egyike volt, a munkás-paraszt hatalom ellenségének nyilvánította. A sehonnan jött prolik és a XIX. századi galiciai juedobolsevikok még sírjából is kiszedték, mert sírhantja zavarta a munkásmozgalmi panteon nemzetáruló, magyar áruló proletár vezéreinek nyugalmát. Látod ez a különbség és ez nem kevés! Tehát hallgassatok! Ha te a magyar nemzeti kormányt értékeled és a törvényhozás nemzeti -jobboldali erőit, amelyek együttesen elsöprő erőt képviselnek, akkor előbb tedd fel magadnak a kérdést, hogy honnan jöttél és melyek a családod gyökereid és egyéni és egzisztenciális boldogulásidat, előjogaidat milyen politikai rendszertől kaptad, illetve szerezted. Akkor majd választ kapsz értékrendet miértjére és arra is, hogy követelésetek miért tarthatatlan. üdvözlettel:
de karatna
2011. június 15. 12:05
Rendvédelmiek figyelmébe! Idézet egy olyan személytől aki azonosan látja a problémát, mint én. "A román rendőrnek és egyéb közalkalmazottnak nem nyúltak a korengedményes nyugdíjához, egyik napról a másikra 25 százalékkal csökkentették a fizetést az IMF ajánlására. Ez a megoldás jó lett volna? A szlovák rendőr 15 év szolgálat után nyugdíjba mehet a bruttó keresetének 30 százalékával, ezt nem reklámozzátok! Más annyi év munkával ahány éves te vagy még dolgozik és nem követel! Pofátlanság amit csináltok, fegyverrel fenyegettek, remélem meg lesz a megfelelő retorzió! Élősködő banda!" RENDVÉDELMIEK! A kormány sajnálatosan elhallgatja, hogy EU-s figyelmeztetések hatására vonja meg ezt a korábbi (még a Kádár rendszerbe gyökerező) nyugdíjazási gyakorlatot, illetve kedvezményt. Az EU területén az ilyen jellegű kedvezmény ismeretlen! Az általános EU-s szabályozásokkal és Magyarország államadósságával nem áll összhangban. Tehát a tüntetés nem más, mint provokáció, a közrend elleni szabotázs! Szabotázs olyanok részéről akik a költségvetésből azért kapják a javadalmazásukat, hogy a rendet fenntartsák. A magyar társadalom ezt a sztrájkot - ha lesz ilyen- úgy fogja számon tartani, mit a Magyarországot 20 ezer milliárd államadóssággal adósságcsapdába hajszoló posztbolsevik háttérerők destruktív, diverzáns magatartását. A résztvevők pedig nem lesznek mások, mint ezen posztbolsevik, anti-magyar, hataloméhes erőkkel kollaboráló csoportok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!