Medvebűnözés a magyar-szlovák határnál

2011. május 27. 12:38

Két medve is bemerészkedett a közelmúltban egy, a magyar határtól alig egy kilométerre található szlovák faluba. Az egyik medve szétmarcangolt egy kutyát, ám még nem sikerült befogni. A másikat viszont igen, már szabadon is engedték.

2011. május 27. 12:38

Egy szlovákiai magyar autószerelő műhelyében okozott pusztítást egy barnamedve keddre virradóra a magyar határtól alig egy kilométerre lévő Ipolyvilkén. Átmászott a kerítésen, majd szétmarcangolta a férfi kutyáját. Az autószerelő 86 éves nagymamája is a telepen lakott, ő megúszta a medvetámadást. Sőt, nem is vett észre belőle semmit. A medve jelenleg egy közeli község határába menekült, a rendőrök az állatvédőkkel együtt próbálják befogni.

Egy másik medve szintén betévedt Ipolyvilkére. Őt sikerült altatólövedékkel ártalmatlanítani, majd visszavitték a közeli erdőbe. Az állatot szabadon engedték, nyomkövetőt is kapott, hogy megnézzék, marad-e a társai között, vagy megint lakott területre téved. A helyiek úgy tudják, a medvék testvérek és azért merészkedtek le lakott területre, mert a hegyekben túlszaporodtak, és társaik kivetették őket maguk közül.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miertnememlekszem
2011. május 30. 11:19
a medvebűnözés a cionizmus biológiai fegyvere a magyarság ellen, nyilvánvaló. zsedvék!!
OrangeOrder
2011. május 28. 21:22
Szlovák falu, de az autószerelő magyar, nahát. Amúgy tényleg szőröstalpú román kémek voltak azok :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!