II. János Pál már nem díszpolgár Monokon

2011. május 25. 12:56

Monok képviselő-testülete visszavonta II. János Pál pápa díszpolgári címét, közölte a település volt polgármestere, Szepessy Zsolt.

2011. május 25. 12:56

Monok korábbi képviselő-testülete Szepessy Zsolt előző polgármester előterjesztése alapján ítélte oda a díszpolgári címet II. János Pál pápának. A jelenlegi polgármester, Demeterné Bártfai Emese beterjesztése alapján a mostani testület azonban visszavonta a pápa díszpolgári címét.

Monok településen nagyrészt katolikusok élnek, akik mindannyian tisztelik II. János Pál pápát, ezért is érthetetlen a polgármester asszony döntése. A falu lakosságát megrázta, és mélyen felháborította a díszpolgári cím visszavonása - írja a volt polgármester közleményében.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2011. május 26. 09:04
Gigamegalájk
Julio Salazar
2011. május 26. 08:29
Megérdemlik a monoki polgárok amit kaptak. Szeppessy nem volt jó, hát most vanneki valami ..né asszonyság, gondolom narancsbőrrel bevonva. Elmehetnek a monokiak a búsba.
Öreg
2011. május 25. 20:24
Tajtajacsak ! Rossz a kérdésfelvetés! A vádak egyrésze igaz, de akkor is ismert volt, amikor díszpolgár lett ! Egyébként a csángók kérése és az erdélyi ut elmaradása igaz, a többi nem! IV. Károlyt pedig ne keverd össze Károlyival, mert a Habsburg uralkodását is eltörölte a diktátum sorozat.
Gombóc XVI. Artúr
2011. május 25. 19:29
Ne reménykedj! Ö biztos nem esz a védőszented!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!